Orduspor, potada galibiyet istiyor

Orduspor, potada galibiyet istiyor

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü Yamakoğlu: "Hatay Büyükşehir Belediyespor maçını taraftarımızın gücüyle kazanmak istiyoruz"

ORDU (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yarın sahasında Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Orduspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. 

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü Oktay Yamakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hatay Büyükşehir Belediyespor maçını taraftarların gücüyle kazanmak istediklerini belirtti.

Durugöl Spor Salonunda saat 14.00'de başlayacak maça tüm basketbol severleri beklediklerini söyleyen Yamakoğlu, "Günümüzde olduğumuz zaman sahamızda yenemeyeceğimiz takım yok. Bunun örneklerini daha önce gördük. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Kazanmak adına da elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu. 

Takımda sakat oyuncu bulunmadığını, tam kadro halinde maça çıkacaklarını belirten Yamakoğlu, "Özellikle lige verilen arada oyuncularımız dinlenme fırsatı buldular. Bu durumu da fırsata çevirerek maçta avantaj elde etmek istiyoruz" ifadesini kullandı. 

Zorlu geçecek maça taraftarları beklediklerini vurgulayan Yamakoğlu, "Geçen sezon ve bu sezon Orduspor taraftarları takımlarını hiç yalnız bırakmadı. Bu maçta da taraftarımızın desteklerini bekliyoruz. İnşallah Hatay Büyükşehir Belediyespor maçını taraftarımızın gücüyle kazanmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

Öte yandan, mor-beyazlı ekip maçın oynanacağı salonda son antrenmanı yaptı. 

Başantrenör Levent Deringöl yönetiminde yaklaşık 1 saat süren antrenmana tüm oyuncular katılırken, Karadeniz temsilcisi antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı