Orduspor Kulübünden açıklama

Orduspor Kulübünden açıklama

Orduspor Kulübü: "Kulübümüzün kapanması gibi bir durum ve Kayserispor maçına çıkılmama durumu söz konusu değildir"

ORDU (AA) - Orduspor Kulübü, bazı basın yayın organlarında yer alan "Orduspor kapanıyor" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kongrenin ardından taraftarlarımızın ve iş adamlarımızın desteğini arkamıza alacağımızı düşünerek hem maddi kaynak sağlamak hem de maçlarımızı dolu tribünlere karşı oynayabilmek adına 10 bin kombine satışa sunduk ancak yapmış olduğumuz tüm destek çağrılarına rağmen liglerin başlamasına günler kala, bugün itibarıyla sadece 75 kombine satışının gerçekleştiğini üzülerek belirtmek isteriz" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ordu'nun önde gelen şirketleri ve iş adamlarıyla yapılan sponsorluk görüşmeleri sonucunda, kulübümüz bir tane bile reklam alamadığı gibi kombine dahi satışı gerçekleştirememiştir ayrıca Orduspor'un geleceği adına geçmiş dönem borçlarına ilişkin, eski oyuncularımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde maalesef bir anlaşma sağlanamamıştır. Bazı eski oyuncularımızın alacaklarının ödenememesi nedeniyle, transfer ettiğimiz yeni oyuncularımızın lisansları şu ana kadar çıkartılamamıştır." 

 

- "Kayserispor maçına çıkılmama durumu söz konusu değildir"

Kulübün geldiği noktanın üzüntü verici olduğu belirtilen açıklamada, "Verilen destek sözleri ve birlik beraberlik mesajlarıyla Orduspor'u yeniden Süper Lig'e taşımak adına çıkılan bu zorlu yolda, maalesef geride kalan iki aylık sürede kulübümüz tamamen yalnız kalmıştır. Kulübümüz tarafından birçok sorunun çözümüne ilişkin atılan adımlar sonuçsuz kalmış ve bugün gelinen noktada Orduspor Kulübü kritik bir dönemin içerisine girmiştir. Yaşanan bu hayal kırıklığını ve kulübümüzün içinde bulunduğu son durumu üzülerek paylaşmak istiyoruz. Elbette yaşanan bu kritik dönemde kulübümüzün kapanması gibi bir durum ve Kayserispor maçına çıkılmama durumu söz konusu değildir" denildi.

Açıklamada, yönetim kurulu ve teknik heyetin çalışmalarını sürdürmeye gayret edeceği, kulübe destek olmak isteyenlerin önünü açmak için başta Kulüp Başkanı Nedim Türkmen olmak üzere tüm yöneticilerin her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı