Orduspor Kaptanı Kavurmacıoğlu:

Orduspor Kaptanı Kavurmacıoğlu:

"Bundan sonra her maç final havasında geçecek"

ORDU (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor'un takım kaptanı Özge Kavurmacıoğlu, "Bundan sonra bizim için zor maç, kolay maç yok, her maç final havasında geçecek" dedi.

Kavurmacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle geçen hafta sahalarında oynadıkları Adana ASKİ karşısında alınan mağlubiyetin takım olarak morallerini çok bozduğunu belirterek, "Bu karşılaşma, hedef maçlarımızdan biriydi. Mutlak kazanmamız gerekiyordu ama olmadı" diye konuştu.

Bundan sonra kendilerini zor bir sürecin beklediğine işaret eden Kavurmacıoğlu, "Önümüzde zorlu bir viraj var. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Bunun için çok çalışmamız gerektiğinin de farkındayız. Bundan sonra bizim için zor maç, kolay maç yok, her maç final havasında geçecek. Bu bilinçle hazırlıklarımızı yapıyoruz. Asla pes etmek yok. Sonuna kadar savaşacağız" ifadesini kullandı.

Orduspor'u ligde tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Kavurmacıoğlu, "Bu süreçte başta taraftarımız olmak üzere bütün camiadan destek bekliyoruz. El birliğiyle bu işin üstesinden gelebiliriz. Biz takım olarak buna inandık. Taraftarlarımız da bize inansın" dedi.

Kavurmacıoğlu, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Hatay Büyükşehir Belediyespor maçına da değinerek, şunları kaydetti:

"Zor bir rakip ve haliyle zor bir deplasman olacak. Rakibin gücü ortada. Ligdeki durumu da ortada ancak Orduspor olarak şiddetle galibiyetlere ihtiyacımız var. Bu nedenle bu maçı çok ciddiye alıyor ve önemsiyoruz. Alacağımız bir galibiyet takım olarak yeniden toparlanmamızı sağlayabilir. İnşallah kazanır ve biraz olsun moral buluruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :