Orduspor Başantrenörü Deringöl:

Orduspor Başantrenörü Deringöl:

"Hatay Büyükşehir Belediyespor maçında sahaya kesinlikle kazanmak için çıkacağız"

ORDU (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 29 Kasım Pazar günü Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Orduspor, galibiyeti hedefliyor. 

Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak sürprizleri sevdiklerini belirterek, "Sahaya kesinlikle kazanmak için çıkacağız. Kazanmak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Umarım her şey istediğimiz gibi gider. Oyuncularıma yürekten güveniyorum" dedi.

Lige milli maçlar dolayısıyla ara verildiğini ve bu nedenle Hatay Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına bugünden itibaren başlayacaklarını vurgulayan Deringöl, "Takımın büyük bir bölümü bu arada dinlendi. Sadece iki oyuncumuz ülkelerinin milli takımında yer aldığı için dinlenemediler. Az idmanla bu maça çıkacağız. Ama önemli değil. Takımın dinlenmiş olması daha önemli" diye konuştu. 

Çok önemli bir rakibe karşı oynayacaklarını vurgulayan Levent Deringöl, "Şu anda Hatay ekibinin ligdeki sıralamasına da bakarsak ne kadar güçlü bir takım olduğunu anlarsınız. Galatasaray'ı İstanbul'da yenmiş bir takım. O açıdan baktığımızda çok güçlü bir ekipten oluşuyor" ifadelerini kullandı.  

Maça taraftarları da davet eden başantrenör Deringöl, şunları kaydetti:

"Taraftar gücü olan ender takımlardan bir tanesiyiz. Daha önce oynadığımız maçlarda taraftarların katkısını görmüştük. Onların destekleri ile kazanıyoruz. Bu maçta da taraftar desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı salona bekliyoruz. Onların desteklerine çok ihtiyacımız var. İnşallah bizler sahada onlar tribünde gerekeni yaparak bu işin üstesinden gelmek istiyoruz."

 

- Özge Kavurmacıoğlu: "Önemli maç"

 

Orduspor'un forvet oyuncusu Özge Kavurmacıoğlu ise lige verilen arada dinlenme fırsatı bulduklarını belirterek, "Ara verilmeden önce çok yorulmuştuk. Bu ara bize çok iyi geldi. Özel idmanlarımızı da ihmal etmedik" diye görüşlerini aktardı.  

Önlerinde Hayat Büyükşehir Belediyespor maçı olduğunu kaydeden genç basketbolcu, "Bizim için önemli bir maç. Kazanmak için oynayacağız. Taraftarlarımızda bize destek olursa işimizin daha kolay olacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı