"Ordumuz Afrin'de muzaffer olacak"

"Ordumuz Afrin'de muzaffer olacak"

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:- "Ordumuz Afrin'de muzaffer olacak. Bundan hiç kimsenin tereddütü olmasın. Kim karşımıza çıkarsa çıksın ezip geçeceğiz. Bu bayrak ilelebet bu topraklarda dalgalanacak. Ezanlar minarelerden ilelebet okunacak"- "Allah bizim

AFYONKARAHİSAR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ordumuz Afrin'de muzaffer olacak. Bundan hiç kimsenin tereddütü olmasın. Kim karşımıza çıkarsa çıksın, ezip geçeceğiz. Bu bayrak ilelebet bu topraklarda dalgalanacak. Ezanlar minarelerden ilelebet okunacak." dedi.

Eroğlu, Şuhut ilçesindeki Prof. Dr. Veysel Eroğlu İş Merkezi önünde düzenlenen Şuhut Doğalgaz Hattı Açılış Töreni'nde, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin üzerinde çok büyük oyunların oynandığını, geçmişte haçlı seferleri yapıldığını, bugün de başka sefer hazırlıkları içinde bulunulduğunu belirterek, "Milletin üzerinde büyük bir oyun var. Bizi yok etmek için, şanlı bayrağımızı indirmek, ezanları susturmak için büyük bir plan var. Batı'nın planı bu." ifadesini kullandı.

- "Türkiye gönül coğrafyasının son kalesi"

Bakan Eroğlu, milletin tek vücut, tek yürek olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

"Allah'ın izniyle bunların hesabı sorulacak. Ordumuz Afrin'de muzaffer olacak. Bundan hiç kimsenin tereddütü olmasın. Kim karşımıza çıkarsa çıksın ezip geçeceğiz. Bu bayrak ilelebet bu topraklarda dalgalanacak. Ezanlar minarelerden ilelebet okunacak. Hepimiz askeriz. Ben şöyle diyorum; onların bir hesabı varsa Cenab-ı Allah'ın da bir hesabı var. Allah bizimle. Çünkü Türkiye gönül coğrafyamızın son kalesi. Afrika'daki insanlar Türkiye'ye dua ediyor. Sudan'da, Orta Asya'da, Suriye'de, Libya'da, Balkanlar'da, Kafkaslar'da insanlar Türkiye için dua ediyor. Çünkü Türkiye gönül coğrafyasının son kalesi."

- "Maksat Türkiye'nin etrafını çevirmek"

Mehmetçik'in Afrin'e doğru hızla ilerlediğini anlatan Eroğlu, "Kahraman polisimiz, özel harekat, komandolarımız ilerliyor. Onları perişan edecekler ve Batı'nın hesapları alt üst olacak. Maksat Türkiye'nin etrafını çevirmek, Türkiye'nin kalkınmasını önlemek, oraya da bir terör devleti kurmak. Onların içinde kimler çarpışıyor? Batı'dan gelen ajanlar hep orada, kimin adına çalışıyor? Milletimiz bunun farkında." diye konuştu.

Eroğlu, ardından butona basarak hattın açılışını gerçekleştirdi. Bakan Eroğlu, daha sonra Afyonkarahisar Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda düzenlenen partisinin 83. İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Toplantı basına kapalı gerçekleşti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :