Ordu'da off-road heyecanı

Ordu'da off-road heyecanı

- Ordu'da düzenlenen Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası heyecanlı anlara sahne oldu


ORDU (AA) - Ordu'da Fatsa Off-Road Spor Kulübü tarafından Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası'nın birinci ayağı yapıldı.

İlçedeki eski çöp depolama alanında oluşturulan parkurda başlayan yarışlarda kıyasıya mücadele yaşandı. Organizasyona, farklı illerden 17 araç katılırken, yarışlar heyecanlı anlara sahne oldu.

Fatsa Off Road Kulübü Başkanı Şevki Sakız, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu'da böylesine güzel bir organizasyonu düzenlemenin mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

Yarışmacıların daha önceden oluşturulan parkurları aşarak birinci gelmeye çalıştığını anlatan Sakız, birçok aracın yarışları tamamlamada zorluk çektiğini belirtti.

Sakız, oldukça çekişmeli ve heyecanı üst düzeyde olan bir yarışı geride bıraktıklarını ifade ederek, yarışlara katılım gösteren sporculara ve Ordululara teşekkür etti.

Yarışmacılardan Murat Erkuş ise Fatsa Off-Road Spor Kulübünün çok güzel bir organizasyon düzenlediğini vurguladı.

Zorlu parkurları aşarak derece yapmaya çalıştıklarını anlatan Erkuş, birbirinden iddialı sporcularla yarıştığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Sporcu Güney Verim de sıcak altında çok çekişmeli bir yarış düzenlendiğini belirterek, organizasyonu başarılı bir şekilde düzenleyenlere teşekkür etti.

Hüseyin Memioğlu da yarışlara Sakarya'dan katıldıklarını belirterek, "Çok güzel bir yarışı daha geride bıraktık. Ordu'dan mutlu dönüyoruz." diye konuştu.

Üç etap olarak düzenlenen yarışların sonunda dereceye girenlere kupaları verildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :