Ordu Büyükşehir Belediyesinden örnek alınacak proje

Ordu Büyükşehir Belediyesinden örnek alınacak proje

Ordu Büyükşehir Belediyesinin başlattığı "Benim Velim, Benim Öğrencim" Projesi kapsamında Belediye Başkanı Yılmaz ve diğer yöneticiler, Sabancı Çocuk Yuvasında kalan 30 çocuğa veli oldu

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediyesinin başlattığı "Benim Velim, Benim Öğrencim" Projesi kapsamında Belediye Başkanı Yılmaz ve diğer yöneticiler, Sabancı Çocuk Yuvasında kalan ve ilkokula giden 30 çocuğa veli oldu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve eşi Yeter Yılmaz başta olmak üzere Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu, genel sekreter yardımcıları, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Fatih Yürük ve OSKİ genel müdür yardımcıları ile tüm daire başkanları, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sabancı Çocuk Yuvasında kalan 30 ilkokul öğrencisinin velisi oldu.

Enver Yılmaz, eşi Yeter Yılmaz ve diğer idareciler çocuk yuvasına giderek, velisi oldukları çocuklarla tanışıp, onları kaldıkları yuvadan alarak okullarına götürdü. Enver Yılmaz, Yüceler İlkokulu birinci sınıfta okuyan velisi olduğu Bahar Kılıç'ı, eşi Yeter Yılmaz da velisi olduğu birinci sınıf öğrencisi Sedanur Okuyucu'ya sınıfına kadar eşlik ederek isteklerini dinledi.

Sınıftaki diğer öğrencilerle de sohbet eden Enver Yılmaz, öğrencilerin halı saha talebini kısa sürede yaptırma sözü verdi.

Projeye göre Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, velisi oldukları çocukların okulları bitene kadar veli toplantılarına katılacak, karnelerini almaya gidecek ve velisi olduğu çocukla irtibat halinde olarak tüm okul ihtiyaçlarını karşılayacak.

Enver Yılmaz, projeyi çok önemsediklerini belirterek, "Hepsi toplumun bir bireyi, geleceğin teminatı çocuklara, sevginin yanı sıra geleceklerinin de hazırlanması adına eğitim ve benzeri konularda destek vermek gerekiyor. Biz Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak böyle bir proje başlatmayı uygun gördük. Herkesin bu tür durumlarda duyarlılık göstermesi lazım. Projeyi sonuna kadar destekleyip takibini yapacağız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı