"Opet Fuchs, Otomobilin Her Aşamasında Yer Alıyor"

"Opet Fuchs, Otomobilin Her Aşamasında Yer Alıyor"

Opet Fuchs Genel Müdürü Seyhan:- "Otomobilin üretiminden hareketine her aşamasında yer alıyoruz"- "10 binden fazla formülasyonla otomotiv endüstrisinin tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılıyoruz"

İSTANBUL (AA) - Opet ve dünyanın en büyük bağımsız madeni yağ firmalarından Fuchs ortaklığında faaliyet gösteren Opet Fuchs Genel Müdürü Murat Seyhan, otomobilin üretiminden hareketine kadar her aşamasında yer aldıklarını kaydetti.

Opet Fuchs açıklamasına göre, 50'nin üzerinde ülkede 4 bin çalışanıyla faaliyet gösteren, yaklaşık 100 bin müşterisine özel çözümler üreten, dünyanın en büyük bağımsız madeni yağ şirketlerinden olan Fuchs Petrolub SE, özellikle teknoloji ve Ar-Ge çalışmalarına yaptığı yatırımlarla sektöründe öncü konumda bulunuyor.

Türkiye faaliyetlerini Opet Fuchs ile 2005 yılında endüstriyel yağlar ürün grubunda başlatan Fuchs, 2012 yılında otomotiv ürünlerini de kapsayan tam ortaklık yapısına geçerek Türkiye'deki yatırımlarını genişletti.

Opet Fuchs Genel Müdürü Murat Seyhan, otomobilin üretiminden hareketine her aşamasında yer aldıklarını belirterek, dünyada 30 üretim tesisine sahip Fuchs topluluğunun bir üyesi olduklarını ve 10 binden fazla formülasyonla otomotiv endüstrisinin tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşıladıklarını ifade etti.

Murat Seyhan, şunları kaydetti:

"Bir otomobil kaportasında sacın üretiminde hadde yağı olarak varız. O sacın kapı olarak şekillendirilmesinde ise kalıp yağı olarak varız. Otomobil motorunun üretiminde, ön camının üretiminde, kaputunun şekillendirilmesinde, tabanının korozyona karşı korunmasında, amortisörünün şekillenip işlev gören sıvısının ikmaline kadar; yani tüm parçalarının üretimiyle montajının her aşamasında bir Opet Fuchs ürününü bulabilirsiniz."

Seyhan, Opet Fuchs'un, üretim aşaması sona erdikten sonra ise otomobilin, motor yağı, şanzıman yağı, antifrizi, fren hidroliği, rulman gresi gibi hareketinde gerekli olan tüm yağ, gres ve sıvılar için yenilikçi formüller geliştiren bir üretici olduğunu dile getirdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı