OPET, 9'uncu kez müşteri memnuniyetinin zirvesinde

OPET, 9'uncu kez müşteri memnuniyetinin zirvesinde

OPET Genel Müdürü Ağca:

-  OPET, Türkiye Kalite Derneği'nin (KalDer) 2006 yılından bu yana ölçümlediği "Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi"nde üst üste 9'uncu kez sektöründe "Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Şirket" seçildi.

OPET açıklamasına göre, şirket, akaryakıt sektöründe 80 puan ile üst üste dokuzuncu kez "Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Şirket" seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen OPET'in Genel Müdürü Cüneyt Ağca, müşteri memnuniyetinde birinciliği kalıcı hale getirdiklerini belirterek, "Tüketicinin en çok memnun kaldığı marka olarak her alanda yükselişimizi sürdürmek için çalışıyoruz" dedi.

Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi'nde sektör ortalamasının üzerinde puan alarak, üst üste dokuzuncu kez müşterilerini en fazla memnun eden marka olmaktan ve sürdürülebilir başarılarından ötürü çok mutlu olduklarını aktaran Ağca, sektörün genç markalarından biri olarak "müşteri"yi tüm çalışmalarının odak noktasına koyduklarını dile getirdi.

Ağca, müşteriyi elde tutmak ve mutlu etmek için özel çabaların gerekli olduğunu kaydederek, "İhtiyaçları anlayarak hayatı kolaylaştırmak üzere sunduğumuz hizmetlere, ürünümüzdeki kaliteye, sosyal sorumluluk projelerimize, kişiselleştirilmiş öneri ve özel kampanya kurgularına devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müşteri memnuniyetimizi en üst seviyede tutmak, sektörümüzde tüketicinin en çok memnun kaldığı marka olmayı sürdürmek için çalışacağız. 'Kusursuza Yolculuk' başlığı altında çağrı merkezi ve online hizmetlerimizi yine koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışımız ile sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Verilen bilgiye göre, OPET geçen yıl müşteri memnuniyetinde liderliğin yanı sıra üst üste elde ettiği birincilikleri için "Sürdürülen Başarı" ve "Üstün Başarı" ödüllerine de layık bulunmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı