Op. Dr. Baysal, aday adayı oldu

Op. Dr. Baysal, aday adayı oldu

Konya Eğitim Araştırma Hastanesindeki görevinden istifa eden Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Öp Dr, Ahmet Nihat Baysal, 24 Haziran'da yapılacak erken seçimlerde, Adalet ve Kalkınma Parti'sinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

Ahmet Nihat Baysal, AK Parti’nin geçmiş tarihine şahitlik etmiş olan Milli Nizam Partisi ( MNP ) partisi ilk il başkanı olan Mustafa Mutlu ve Milli Selamet Partisi ( MSP ) ilk il başkanı olan Mustafa Özücan ile birlikte Bayır Diamond Otel’de yaptığı basın açıklaması yaptı. Baysal

aaa-011.jpg

"- Geçmişin zor zamanlarında fedakarlık, özveri ve dava adamlığı şuurunu taşıyan dürüstlük abidesi insanları temsil eden ve adı geçen partilerin kuruculuğu yanında MSP merkez ilçe başkanlığı yapmış rahmetli babamın dostları olan bu iki güzide insanın duygularının mirasçısı olarak, - kim var?" denildiğinde, "- Ben de varım!" diyerek 27. Dönem milletvekilliği seçimleri için aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım."

dsc_0004-007.jpg

Bunun yanısıra mesleğimin tüm birimlerinde çalışma ayrıcalığım oldu. Böylece mesleğimde elde ettiğim çalışma alanı çeşitliliğim icabı, toplumun her katmanından bir çok insana dokunma fırsatını buldum. Onları duydum. Sosyal ve kültürel düşüncelerini, yaşam tarzlarını ayırt etmeksizin kendilerine hizmet verdim. Çok iyi biliyorum ki, insanı ayırt etmeden hizmet verirseniz size hikmet veriliyor. Yeryüzündekilere merhamet ederseniz gökyüzündekılerin merhametine muhatap oluyorsunuz.

dsc_0001-007.jpg

Ben böylesi bir çalışmayı milletvekilliği kulvarında da kullanmak, memleketim güzel insanına hizmet etmek gayretindeyim."

Davamızda olduğu gibi, içinde bulunduğu hekimlik mesleğinde de her kademede hizmet ettiğini ve bu hizmeti daha da ilerletmek için iyi niyetler ve temiz duygularla aday adayı olduğunu açıkladı.

Baysal, "- Bu süreçte ilgilerini esirgemeyen dostlarıma teşekkür ediyor, dualarının devamını kendilerinden rica ediyorum." diye ilave etti.