Onun manevi değeri büyük

Onun manevi değeri büyük

Süper Lig’de Beşiktaş'ın Liverpool'dan kadrosuna kattığı Alman kaleci Loris Karius, Süper Lig'de piyasa değeri en yüksek olan kaleci konumunda. Süper Lig’de geçen sezonun en başarılı ismi Serkan Kırıntılı’nın ise 10. sırada yer alması, “Onun manevi değeri

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda mücadele eden takımlarda bulunan yerli ve yabancı kaleciler içerisinde en değerlisi belli oldu. Alman internet sitesi Transfermarkt'ın verilerine göre zirvede Loris Karius var. Beşiktaş'ın İngiliz ekibi Liverpool'dan kiralık olarak kadrosuna kattı Alman kaleci Karius'un güncel piyasa değeri 12 milyon Euro. Süper Lig'de uzun yıllardır Galatasaray'ın kalesini koruyan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, 6 milyon Euro’luk değeriyle ikinci sırada yer alıyor. Fenerbahçe'nin Altınordu'dan bu sene kadrosuna kattığı Berke Özer'in güncel değeri ise 3 milyon Euro. Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan diğer kaleciler Volkan Demirel ve Kameni, ligdeki en değerli kaleciler sıralamasında ilk 10'a giremedi. Deneyimli file bekçisi Volkan Demirel'in güncel değeri 650 bin Euro, Kameni'nin de 450 bin Euro olarak belirtildi.

serkan-kirintili--milli-takim.jpg

SÜPER LİGİ’N EN BAŞARILISI SERKAN KIRINTILI 10. SIRADA

Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı 800 bin Euroluk değeriyle Süper Lig’de en değerli kaleciler arasında 10. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’in en çok kurtaruış yapan kalecisi olarak çok başarılı  performansını sergileyen ve bu başarısıyla Milli Takıma yükselen Serkan Kırıntılı’nın listenin sonlarında yer alması, “Serkan’ın manevi değeri büyük” dedirtti.

 

SÜPER LİG’DE PİYASA DEĞERİ EN YÜKSEK 10 KALECİ

KALECİ                                            PİYASA  DEĞERİ

Loris Karius (Beşiktaş)                      : 12 milyon Euro

Fernando Muslera (Galatasaray)        : 6 milyon Euro

Berke Özer (Fenerbahçe)                   : 3 milyon Euro

Volkan Babacan (M. Başakşehir)      : 3 milyon Euro

Onur Kıvrak (Trabzonspor)               : 2,5 milyon Euro

Harun Tekin (Fenerbahçe)                 : 2,5 milyon Euro

Lung (Kayserispor)                            : 1,5 milyon Euro

Ramazan Köse (Kasımpaşa)              : 1 milyon Euro

Hopf (Ankaragücü)                           : 900 bin Euro

Serkan Kırıntıılı (A. Konyaspor)       : 800 bin Euro

İbrahim Sehic (BB Erzurumspor)      : 800 bin Euro

Etiketler :