Önce taksiciye sonra polise saldıran kadın kamerada

Başakşehir'de yaşanan taksi tartışması olaylı bitti. Kadın yolcu, şoföre ve müdahale eden polislere şiddet uyguladı, 2 polis memuru yaralandı.

Başakşehir ilçesinde geçtiğimiz 26 Şubat akşamı meydana gelen olayda, taksiye binen bir kadın yolcu ile şoför arasında yaşanan tartışma korkunç bir hal aldı. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kadının şoföre yönelik küfürler etmesi ve şiddet uygulamasıyla doruğa çıktı. Kadın yolcunun araca da zarar verdiği belirtildi.

Olayın şiddetlenmesi üzerine şoförün ihbarıyla polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak polis müdahalesi sırasında kadın şahıs, görevli kadın polis memuruna direnerek çeşitli yerlerinden yaraladı. Kademeli güç kullanılarak gözaltına alınan S.H. isimli kadın şahıs, polis aracına zarar vererek müdahaleye devam etti.

Olaya müdahale eden polis memurlarından 2'si yaralanırken, hastanede yapılan muayene sonrası 3 gün iş göremez raporu aldıkları belirtildi.

S.H. isimli kadın şahıs, "görevi yaptırmamak için direnme", "tehdit", "hakaret", "mala zarar verme", "iftira" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.