"On Numara" İsabet

"On Numara" İsabet

Muğla'nın Yatağan ilçesinde "On Numara" oyununda büyük ikramiye isabet eden 13 kolonun tek bir talihli tarafından oynandığı bildirildi

ANKARA (AA) - Muğla'nın Yatağan ilçesinde "On Numara" şans oyununda büyük ikramiye isabet eden 13 kolonun tek bir talihli tarafından oynandığı bildirildi.

Milli Piyango İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, "On Numara" şans oyununun dün Ankara'da yapılan çekilişinde büyük ikramiyenin 15 kolona isabet ettiği belirtildi. Bu kolonların her birine 17 bin 488,90 lira ikramiye çıktığı kaydedilen açıklamada, ikramiye isabet eden kolonların birinin Adana'nın Çukurova, diğerinin İstanbul'un Kadıköy ilçesindeki bayilerden, kalan 13 kolonun ise Muğla'nınYatağan ilçesinde oynandığı belirtildi.

Yatağan'da büyük ikramiye isabet eden 13 kolonun tek bir talihli tarafından oynandığını bildirilen açıklamada, "Kolonların tamamı 10 tam kupon ve 50 kolon olmak üzere talihlinin kendisi tarafından işaretlenmek suretiyle oynanmış olup, 50 kolonun 13 kolonuna büyük ikramiye isabet etmiştir" denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı