Omran Holding, İstanbul'daki ilk konut projesini hayata geçiriyor

Omran Holding, İstanbul'daki ilk konut projesini hayata geçiriyor

Omran İnşaat AŞ Genel Müdürü Bayram:- "Kasr-ı Âlâ, 2019 yılının ağustos ayında teslim edilecek. Proje, 6 bin 500 metrekare ortak alan ve yüzde 85 yeşil alan olarak inşa edilecek"- "Bundan sonra yeni projelerimiz de olacak. Lüks yaşam alanları inşa edeceği

İSTANBUL (AA) - Omran Holding'in İstanbul'daki ilk konut projesi Kasr-ı Âlâ'da ön talep süreci başladı.

Omran Holding'ten yapılan açıklamaya göre, inşaat, enerji gibi pek çok alanda farklı ülkelerde faaliyetleri bulunan şirket, ekonomiye duyduğu güvenin göstergesi olarak Türkiye pazarında büyüme kararı aldı.

Bu karar doğrultusunda Omran Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Omran İnşaat AŞ tarafından inşa edilecek olan lüks konut projesi Kasr-ı Âlâ'da ön talep süreci başladı. İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçecek Kasr-ı Âlâ'nın proje geliştirmesi ise Bekataş AŞ tarafından yapılıyor.

6 bin metrekare alan üzerinde ve aile yaşamına uygun olarak planlanan proje, 5 blokta "2+1", "3+1", "4+1" ve çatı ile bahçe dublekslerinden oluşuyor. 80 dairenin bulunduğu projede,daire büyüklükleri ise 85 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor.

Çengelköy'ün merkezinde, sahile 1 kilometre mesafede konumlanan Kasr-ı Âlâ'nın, çeşitli sosyal imkanları, spor alanları ve geniş peyzajı ile örnek bir proje olması hedefleniyor.


- "Bundan sonra yeni projelerimiz de olacak"


Omran İnşaat AŞ Genel Müdürü Ergin Bayram, Kasr-ı Âlâ'nın, 2019 yılının ağustos ayında teslim edileceğini belirterek, projenin 6 bin 500 metrekare ortak alan ve yüzde 85 yeşil alan olarak inşa edileceğini kaydetti.

Kasrı Âlâ'nın, İstanbul'da hayata geçirecekleri ilk proje olduğunun altını çizen Bayram, "Bundan sonra yeni projelerimiz de olacak. Lüks yaşam alanları inşa edeceğiz ve proje isimlerinde 'Kasr-ı' markasıyla büyüyeceğiz. Kasr-ı Âlâ lüks ve konforlu bir yaşam sunan çok özellikli bir proje olarak hayata geçiyor. Hafriyat çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacağız ve 2019 Ağustos'unda teslim etmiş olacağız. Bu proje yüksek prim potansiyeliyle de yatırımcıların dikkatini çekiyor." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :