Ömer Halisdemir Türkiye Kick Boks Şampiyonası

Ömer Halisdemir Türkiye Kick Boks Şampiyonası

Niğde'de düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası'na 3 bin 500 sporcu katılacak

NİĞDE (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir anısına Niğde'de düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası'nda 3 bin 500 sporcu mücadele edecek.

Şampiyona için Niğde'ye gelen Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Vali Yılmaz Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Kayıcı, ziyarette yaptığı açıklamada, Ömer Halisdemir'i, 15 Temmuz şehit ve gazilerini unutmadıklarını göstermek için organizasyonu Niğde'de yaptıklarını söyledi.

Dünya ve Avrupa şampiyonalarına gidecek sporcuların bu turnuvada belli olacağını belirten Kayıcı, "Çok büyük bir şampiyona için buradayız. Buraya 60'dan fazla ilden 3 bin 500 sporcu katılacak. Çok anlamlı bir şampiyona. Allah bir daha 15 Temmuz gibi bir gece yaşatmasın." dedi.

Vali Şimşek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Böylesi büyük bir organizasyonun Niğde'de düzenlenmiş olması gerçekten sevindirici. Şampiyonaya katılan bütün sporculara başarılar diliyorum. Bu vesileyle de başta şehidimiz Ömer Halisdemir’i ve bütün şehitlerimizi saygıyla, şükranla, minnetle anıyorum." diye konuştu.

Şampiyonanın teknik toplantısı bu akşam yapılacak, yarın gerçekleştirilecek açılış töreninin ardından ise müsabakalar başlayacak. Şampiyona, 26 Temmuz'da sona erecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :