Ömer Ali Şahiner gol atmış kadar sevindi

Ömer Ali Şahiner gol atmış kadar sevindi

Atiker Konyaspor’un Büyükşehir belediyesi Erzurumspor’u 3-2 yendiği maçta 2 asistlik performans sergileyen Ömer Ali Şahiner, daha iyi olacaklarını söyledi

Atiker Konyaspor’un Büyükşehir belediyesi Erzurumspor’u 3-2 yendiği maçta 2 asistlik performans sergileyen Ömer Ali Şahiner, daha iyi olacaklarını söyledi.Ömer Ali Şahiner maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün bizim için önemli olan skordu. Çünkü ilk maçlar her zaman sıkıntılı olur. Lige yeni çıkmış bir Erzurumspor, sahamızın durumu, bizim yüzde yüz hazır olmayışımız, hem bireysel kendi adıma hem de takım olarak. Tam organize olamadık ve basit top kayıpları yaptık. Hücumda ve defansta istediğimiz gibi yerleşip oyunu kuramadık bunu sıkıntılarını yaşadık. Bizim için iyi bir başlangıç oldu üç puan çok önemliydi. Bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. 

HATALARIMIZI EN AZA İNDİRİP YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

İlerleyen haftalarda hep takım olarak hem bireysel olarak çok daha farklı yerlerde olacağımız kesin çünkü biz şu anda tam anlamıyla bu oyunu oynayan bir takım değiliz. Bugün biraz sıkıntılar yaşadık bu anlamda. İlk yarıda penaltıyla beraber fark üç olsa rakibin direnci de kırılabilirdi. Duran toptan yediğimiz bir gol onları oyunda tuttu. Sonrasında sıkıntı yaşayabilirdik. Pozisyon da verdik. İlk maç, bunlar olacaktır. Bu hatalarımızı en aza indirip yolumuza devam edeceğiz. Güzel bir başlangıç oldu. Tüm taraftarlarımızı, teknik ekibi, futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum, hayırlı uğurlu olsun.

ASİST YAPINCA GOL ATMIŞ KADAR SEVİNİYORUM

Asist yaptığım için son derece mutluyum. Gol atmaktan çok asist yapmayı gol attırmayı seven bir yapım var. Kendi içimde de öyle yaşıyorum. Gol atmış kadar seviniyorum. Fakat bugün kendi adıma çok mutlu olduğumu söyleyemem. Çok daha iyisini yapabileceğimi ben kendi adıma biliyorum. Daha iyisi her zaman var her zaman yapabilirim o potansiyel var bende. Girişte söylediğim gibi takım olarak da bunu tam yapamadık. Belli başlı sıkıntılar, bahaneler zemin vs. bunları sayarız ama zaman geçtikçe inşallah oturacaktır. Çok daha iyi olacağız buna eminim ben. İnşallah üstüne koyarak devam ederiz.”

 

 

 

Etiketler :