Ömer Ali, hedefini açıkladı

Ömer Ali, hedefini açıkladı

Radyospor’a konuk olan Atiker Konyaspor’un genç yıldız futbolcusu Ömer Ali Şahiner, kişisel hedefleri ve geleceği adına önemli açıklamalarda bulundu

Ömer Ali’nin katıldığı radyo programının satır başları şu şekilde;
"Radyospor’un programcısı Uğur Meleke’nin yeri bende ayrıdır. O beni U16 Milli takımında oynarken yazdı. O zamandan bu yana bizi takip eder. Ülkemizde böylesine azdır genç oyuncuları irdeleyerek takip eden kişi sayısı. 2009 hem milli takımda hem forvet oynuyordum. Sağ bekte de oynadım. Aykut hoca gelince değişti. Sağ açığa geçtim. Benim tercihim önde oynamak. Savunma oynamak daha zor. Hem psikolojik olarak hem mevki olarak sağ bek oynamak beni zorluyordu. Benim için önde oynamak daha keyifli daha heyecanlı.

A MİLLİ TAKIMDA OYNAMAYI BEKLİYORUM
Ümit milli takımda yaşımı doldurduktan sonra A Milli takımda oynamayı bekliyorum. Bu bana bağlı bir şey. Fatih hoca gibi şans var. Tamamen benim elimde. Performansım iyi oldukça Milli takıma gidebilirim. Konya’da oynanacak olan Ukrayna milli maçında da Milli takıma çağrılmak için beklentim var.

EMRE MOR ÇOK YETENEKLİ
Emre Mor çok yetenekli. Genç oyuncular olarak hepimize bir mesaj. Emre ne kadar iyi olursa bende o kadar iyi olmak zorundayım. Ne kadar iyi oyuncu olursa Milli takım o kadar iyi olur. A Milli takım hariç her yaş kategorisinde oynadım. Çok farklı bir duygu. Milli takımdan olduktan sonra sağ bek, sağ açık değil solbekte bile oynarım.

ATLETİCO  MADRİD HAYALİM
Avrupa’da oynamak hayallerimden biri. İnşallah bende Avrupa’da bir takımda oynarım. Atletico Madrid olabilir. Arda Turan abi bize büyük bir örnek. İspanya’da oynamak en büyük hayallerimden biri.

AYKUT HOCA ÇOK FARKLI
Aykut Kocaman hoca çok farklı bir insan. Bu ana kadar öğrendiğim çok şeyin yanlış olduğunu Aykut hoca ile öğrendim. Aykut hocanın Saha içi ve saha dışında üstümüzde çok etkisi var.

MEHMET ÖZDİLEK BENİ İSTEMİŞTİ
Antalyaspor’dayken Mehmet Özdilek beni çok istemişti o zaman iyide bir sistemleri vardı ama olmadı. Sonrasında Konyaspor’a geldik. Sezon başında da Beşiktaş ismi konuşuluyordu. Acele etmiyorum. Transfer her zaman olabilir. Şu an Konyaspor ülkemizin büyük takımı”