Ölmeden önce yer değiştirmişler! Kazada ölen antrenör Abdülcelil Er Bayram Konya'da toprağa verilecek

Bursa'da sporcuları taşıyan minibüsün hafriyat kamyonuna çarptı. 14'ü öğrenci 16 kişinin yaralandığı feci kazada hayatını kaybeden antrenör Abdülcelil Er Bayram'ın, kazadan kısa süre önce sabah namazı sonrası meslektaşı ile yer değiştirdiği öğrenildi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde sporcuları taşıyan minibüsün hafriyat kamyonuna çarpması sonucu 1 öğretmenin öldüğü 1 sürücü, 1 antrenör ve 14 öğrencinin de yaralandığı feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa'da kazada hayatını kaybeden antrenör Abdülcelil Er Bayram'ın (44), kazadan kısa süre önce meslektaşı ile yer değiştirdiği ve arka koltuktan ön koltuğa geçtiği öğrenildi.

Spor Toto Minikler Judo Şampiyonası'nda mücadele edecek sporcuları taşıyan minibüs, Bursa'nın İnegöl ilçesinde hafriyat kamyonuna çarptı. Kazada araçta sıkışan antrenör Abdülcelil Er Bayram (44) hayatını kaybederken, servis minibüsü sürücüsü ile 14 sporcu ve 1 antrenör yaralandı.

Kazayı yara alarak atlatan antrenör Muzaffer Uluçam'ın (48) kazadan hemen önce sabah namazını kılıp yola çıkarken, önden arka koltuğa geçerek hayatını kaybeden meslektaşı Abdülcelil Er Bayram ile yer değiştiği öğrenildi.

Antrenör Abdülcelil Er Bayram'ın Konya'da toprağa verileceği öğrenildi.

Ölmeden önce yer değiştirmişler

Ölmeden önce yer değiştirmişler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum