Okullararası Taekwondo Türkiye Şampiyonası Konya’da Başladı

Okullararası Taekwondo Türkiye Şampiyonası Konya’da Başladı

2014-2015 Öğrenim yılı Okul Sporları faaliyet takviminde yer alan Okullararası Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonası başladı.

52 İlden 300’e yakın sporcunun mücadele ettiği Okullararası Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonasının açılış seremonisine Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz, Türkiye Taekwondo Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi Başkanı Recep Çınar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Özcan, Eski Taekwondo Milli Takım Antrenörü Kayhan Aytar ve protokol üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, “ Geçtiğimiz günlerde Türkiye tekvando federasyonu ile ilimizde Tekvando poomse oyunlarını organize ettik. Yaklaşık 500’e yakın sporcu katıldı.  Şimdi ise Türkiye Okullar arası Yıldızlar Tekvando Şampiyonasını organize ediyoruz. Bu Şampiyonada yer alan sporcuların önümüzde ki yıllarda Avrupa’da ve Olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancımız tam. Okullararası Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.