Okulla cami cemaati buluştu

Okulla cami cemaati buluştu

Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu Kutlu Doğum haftası etkinliklerinde Okul ile Kuba cami cemaati buluşurken, öğrenci velilerine“Peygamberimizin Örnek Hayatı ve Çocuk Sevgisi” konulu seminer verildi.

Selçuklu İlçe Millî Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ve şube müdürlerinin de katıldığı Hocacihan Hüseyin yıldız İlkokulu kutlu doğum etkinlikleri iki bölümünde gerçekleştirildi.

Kutlu doğum haftası etkinliklerinin ilk bölümünde Kuba Camisinde gerçekleştirildi. İzciler ve SEDEP ekibinde görevli öğrenciler tarafından cami önünde stant açılarak namaz çıkışında yaklaşık 600 kişilik cemaate; gülsuyu, gül lokumu ve içerisinde kırk hadis, veda hutbesi, Peygamberimizin hayat ölçüleri ve paketli gül lokumunun bulunduğu hediyeler dağıtıldı.

Etkinliklerin ikinci bölümü ise çok amaçlı salonunda bayan velilere yönelik seminer şeklinde gerçekleştirildi. Selçuklu Müftülüğü vaizlerinden Denizay Diken tarafından “Peygamberimizin Örnek Hayatı ve Çocuk Sevgisi” konusunda yaklaşık 120 kişiye seminer verildi. Seminer bitiminde misafirlere gülsuyu, lokum ve “Kuran-ı Kerim’e Göre Hz. Peygamber’in Örnek Hayatı” adlı kitap hediye edildi. Ayrıca Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğiyle işbirliği yapılarak okulda bulunan yetimlere giyecek ve yiyecek yardımının yapılması sağlandı.

Daha önce yaptığı farklı etkinliklerle adını duyuran Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu bu etkinliklerle de hayırda öncü olmaya ve ilkleri gerçekleştirmeye devam etti.

Okul Müdürü Durali Göğüş “ Kutlu Doğum hafta münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz etkinlikilerin takdir toplanması bizleri ve etkinlikleri organize eden öğretmen ve öğrencilerimiz arasında mutlulukla karşılandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutuluyorum.” Dedi.