Okul ihtiyaçlarında doğru adres: Adese

Okul ihtiyaçlarında doğru adres: Adese

Türkiye’de 9 ilde 148 mağazasıyla hizmet veren Adese, yeni eğitim – öğretim yılında da sağlıklı ve Sağlık Bakanlığı onaylı ürünleriyle tüm öğrencilerin ihtiyaçlarını indirimli fiyatlarla karşılıyor.

Okulların açılmasıyla birlikte aileleri tatlı bir telaş sararken okul alışverişleri yapılmaya, çantalar hazırlanmaya başladı. Adese, her okul döneminde olduğu gibi bu sene de, okula dönüş heyecanı yaşayan öğrencilere sunduğu kampanyalarla hem öğrencilerin hem de ailelerin yüzünü güldürüyor. Mağazalarında müşterilerinin tüm kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayabilecek ürünlerle hizmet veren Adese; defterden kaleme, pergelden gönyeye, çantadan okul kıyafetine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Pek çok lisanslı ürünün satışını da gerçekleştiren Adese, raflarında sadece Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı ürünlere yer veriyor ve öğrencilerin sağlığını tehdit edecek hiçbir ürünün satışına izin vermiyor.

Ayakkabıdan formaya, pantolondan çantaya yüzlerce ürünü en uygun fiyatlarla sunan Adese, okul üniformalarının satışını Konya’daki beş büyük mağazasında gerçekleştiriyor. Kulesite Adese’de tüm okulların üniformalarını bulunduran Adese; Zafer, Süleymaniye, Otogar ve Hersek şubelerinde ise mağazanın bulunduğu bölgeye yakın okullara ait kıyafetleri öğrencilerin beğenisine sunuyor. Bu yıl da en uygun fiyatlarla okul alışverişinde ailelere büyük kolaylık sağlayan Adese, anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla yapılan 50 TL ve üzeri alışverişlerde 9 aya varan taksit imkânı sunuyor.

Okula Dönüş Hediyesi Adese’den

Sunduğu indirimli fiyatlarla müşterilerine alışveriş kolaylığı sağlayan Adese, 8 Ekim 2015 tarihine kadar Adese Kart ile Şölen Ozmo ürünlerinden en çok alışveriş yapan ilk 20 kişiye Pilsan Yıldırım Akülü Araba hediye ediyor. Ayrıca, Adese Kart ile 15 Ekim 2015 tarihine kadar Ülker atıştırmalık ürünlerden en çok alışveriş yapan ilk 200 kişiye 50 TL Adese puan hediye.