Okçulukta ödüllü Türkiye Şampiyonası

Okçulukta ödüllü Türkiye Şampiyonası

Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda dereceye girenlere, ilk kez para ödülü verilecek

Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda ilk kez para ödülü dağıtılacak.

Samsun'daki TÜYAP Fuar Merkezi'nde, 3-6 Aralık'ta, Türkiye Salon Federasyon Kupası adı altında yapılacak şampiyonaya, 125 kulüpten 710 sporcu katılacak. Şampiyonada dereceye giren sporculara ilk kez para ödülü dağıtılacak.

Federasyon başkanı Abdullah Topaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyona tarihinde bugüne kadarki en yüksek katılımın gerçekleştiğini belirterek, "Bu sayı bizi de şaşırttı. İlginin bu kadar yoğun olması çok sevindirici" dedi.

Bu yıl sporculara bir de sürprizleri olduğunu dile getiren Topaloğlu, "Daha önce bu şampiyonada ödül vermemiştik. Bu yıl erkekler ve bayanlarda, 8 kategoride dereceye giren sporcularımıza para ödüllerimiz olacak" diye konuştu.

Ankara'da 1-6 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek Dünya Salon Şampiyonası'na hazırlık niteliği taşıyan şampiyonada, milli takıma seçilecek sporcuların performanslarını görme fırsatı bulacaklarını kaydeden Topaloğlu, tüm katılımcılara başarılar diledi.   

AA

Kaynak:Haber Kaynağı