Okçulukta milli takım seçmeleri

Okçulukta milli takım seçmeleri

- Antalya'daki seçmeler sonucunda, büyükler klasik ve makaralı yayda milli takımlar oluştu


ANTALYA (AA) - Okçulukta, büyükler klasik ve makaralı yayda milli takım seçmeleri yapıldı.

Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Göktuğ Ergin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 19 Mart'tan beri Antalya 100. Yıl Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştirdikleri kampta, milli takımda yer alacak sporcuları belirlediklerini söyledi.

Sporcuların seçmelerde yoğun bir tempoda yarıştıklarını ifade eden Ergin, "Ortaya çıkan performanstan çok memnunuz. Uzun yıllar Türkiye'de alınmayan puanları görmeye başladık. Bu bizi önümüzdeki sezon için umutlandırıyor. Hem 2017 yılında yarışacak olan sporcularımızı hem de 2020 Olimpiyat Oyunları'na kadar hazırlık sürecinde bizimle birlikte olacak Olimpik Milli Takım havuzumuzu oluşturuyoruz." diye konuştu.

Milli takımlara seçilen sporcuların, ilk olarak yarın başlayacak Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Yarışması'na katılacak 7 ülke ile özel bir yarışma yapacağını aktaran Ergin, millilerin 2 Nisan'da yine Antalya'da kampa alınacağını belirtti.

Ergin, klasik yay erkeklerde Mete Gazoz, Oğuzhan Küçük, Onur Tezel, klasik yay kadınlarda Aybüke Aktuna, Yasemin Ecem Anagöz, Gülnaz Büşranur Coşkun, makaralı yay erkeklerde Demir Elmaağaçlı, Evren Çağıran, Samet Can Yakalı ile makaralı yay kadınlarda Yeşim Bostan, Gizem Elmaağaçlı ve Aleyna Akçınar'ın milli takıma seçildiğini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :