Okçuluk: Türkiye Kupası Finalleri

Okçuluk: Türkiye Kupası Finalleri

Makaralı yay kategorisinde kadınlarda Yeşim Bostan, erkeklerde ise Demir Elmaağaçlı birinci oldu

İZMİR (AA) - Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Türkiye Kupası Finallerinde makaralı yay kadınlarda Yeşim Bostan, erkeklerde ise Demir Elmaağaçlı birinci oldu.

Karşıyaka ilçesindeki Mavişehir Denizkızı Parkı'nda gerçekleştirilen organizasyonda, bu yıl Türkiye şampiyonalarında kategorilerinde ilk 8'de yer alan sporcular mücadele etti.

Makaralı yay kategorisinde erkeklerde Demir Elmaağaçlı, Samet Can Yakalı, Mert Garip, Evren Çağıran, Emre Çömez, Süleyman Araz, Ömer Cihat Özkan ve Furkan Dernekli, kadınlarda Yeşim Bostan, Gizem Elmaağaçlı, Aleyna Akçınar, Ecem Cansu Coşkun, Sevim Yıldır, Yasemin Begüm Topkarcı, Vildan Şenocak ve Dilara Sevindik yarıştı.


- Dereceye girenler


Kadınlarda Muğla Gençlik Spor Kulübünden Yeşim Bostan birinci, Nokta Okçuluk'tan Aleyna Akçınar ikinci ve Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan Sevim Yıldır ise üçüncü oldu.

Erkeklerde ise ilk 3 sıra Karşıyaka Belediyespor'dan Demir Elmaağaçlı, Aksaray Gençlik ve Spor Kulübünden Süleyman Araz ve Demka Okçuluk'tan Emre Çömez'den oluştu.

Finaller yarınki klasik yay mücadeleleriyle tamamlanacak.

Klasik yay kategorisinde erkeklerde, Mete Gazoz, Fatih Bozlar, Onur Tezel, Bilal Güneri, Muhammed Salih Ürem, Orkun Ege Tokuşoğlu, Oğuzhan Küçük ve Şahin Karaçolak, kadınlarda Yasemin Ecem Anagöz, Aybüke Aktuna, Begünhan Elif Ünsal, Begül Löklüoğlu, Gülnaz Büşranur Coşkun, Aybüke Gümrükçü, Çiğdem Egemen ve Hülya Özkal mücadele edecek.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :