Okçuluk: Salon Federasyon Kupası

Okçuluk: Salon Federasyon Kupası

Samsun'da bin 23 sporcunun katıldığı müsabakalar tamamlandı

SAMSUN (AA) - Samsun'da Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Salon Okçuluk Federasyon Kupası sona erdi.

İlkadım Okçuluk Salonu'nda düzenlenen ve 50 ilden bin 23 sporcunun katıldığı şampiyona, final müsabakalarıyla tamamlandı.

Müsabakalarda erkekler klasik yay takım kategorisinde Okçular Vakfı Spor Kulübü birinci, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ikinci, Samsun Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü oldu. Kadınlar klasik yay kategorisinde Şenok Okçuluk İhtisas Spor Kulübü birinciliği, Okçular Vakfı Spor Kulübü ikinciliği ve Vedat Erbay Spor Akademisi üçüncülüğü elde etti.

Genç erkek klasik yay takım kategorisinde birinci Alp Okçuluk, ikinci İstanbul Okçuluk Gençlik Spor Kulübü ve üçüncü Bolu Ferdi, genç kız klasik yay kategorisinde birinci İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, ikinci Samsun Okçuluk Gençlik Spor Kulübü ve üçüncü Marmara Okçuluk Spor Kulübü oldu.

Erkekler makaralı yay takım kategorisinde Demka Okçuluk birinciliği, Erzurum Gençlik Spor Kulübü ikinciliği ve İstanbul B.B.S.K üçüncülüğü elde etti. Kadınlar makaralı yay takım kategorisinde de ilk üç sıra, Okçular Vakfı Spor Kulübü, Demka Okçuluk ve Kocaeli Okçuluk Spor Kulübünden oluştu.

Genç erkek makaralı yay takım kategorisinde Yıldırım Okçuluk İhtisas Spor Kulübü birinci, Yatağan Spor Kulübü ikinci ve Ankara Ferdi üçüncü, genç kız makaralı yay kategorisinde Demka Okçuluk birinci, Onok Spor Kulübü ikinci ve Yatağan Spor Kulübü üçüncü sırayı aldı.

Erkekler klasik yay bireyselde Murat Kamışdere birinci, M. Bilal Güneri ikinci ve Burak Bereket üçüncü olurken, kadınlar klasik yay kategorisinde Elif Deniz Haberal birinciliği, Düşsel Gerçelman ikinciliği ve Aybüke Aktuna üçüncülüğü elde etti.

Genç erkek klasik yay bireyselde birinci Kadir Er, ikinci Doğukan Göze, üçüncü Ali Aydın, genç kız klasik yayda birinci Y. Ecem Anagöz, ikinci Gülnaz Büşranur Coşkun ve üçüncü Selin Kösebay oldu.

Erkekler makaralı yay bireyselde Demir Elmaağaçlı birinciliği, Evren Çağıran ikinciliği ve Samet Uğur Güngör üçüncülüğü alırken, kadınlar makaralı yayda ilk üç sıra Yeşim Bostan, Ayşe Bera Süzer ve Gizem Elmaağaçlı'dan oluştu.

Genç erkek makaralı yay bireyselde Serdar Bortay Maraş birinci, Emircan Haney ikinci ve Göksel Altıntaş üçüncü, genç kız makaralı yayda Ece Yapıcı birinci, Yasemin Begüm Topkarcı ikinci ve Zeynep Şanlı üçüncü sırayı aldı.






AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :