Oğuz Gürbulak: Devamı gelecek

Oğuz Gürbulak: Devamı gelecek

Nazilli Belediyespor karşısında deplasmanda alınan bir puanın çok önemli olduğunu vurgulayan Anadolu Selçuksporlu Oğuz Gürbulak ,“Kazanmak, galip gelmek çok güzel bir duygu. Bunların devamının gelmesini çok istiyoruz” dedi.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları Nazilli Belediyespor karşılaşmasında sahaya galibiyet için çıktıklarını belirten  Oğuz Gürbulak,“Son iki haftanın verdiği moralle çıktığımız Nazilli maçında kazanmak yada en kötü 1 puan almak istiyorduk.  Ama sahada istediğimiz oyunu oynayamadık ve kötü bir zeminde mücadele etmek zorunda kaldık. Bu nedenle sonuç almamız zorlaştı.  Yine de mücadele etmeyi bırakmadık ve sahadan 1 puan ile ayrıldık. Nazilli gibi bir deplasmandan bir puan almak bile başarıl bir sonuç” dedi. 

Bu hafta iç sahada oynayacakları Hacettepe karşılaşmasında galip gelmek  istediklerini ifade eden genç Gürbulak, “Sezonun başından bu yana aslında iyi futbol oynuyoruz. Oynadığımız oyunun karşılığını ilk iki maçta alamamıştık. Sonrasında şanssızlığımızı da kırıp puanlar toplamaya başladık.  İnşallah Hacettepe maçında da futbol şansımızda yanımızda olur ve sahadan galibiyetle ayrılırız. Kazanmak, galip gelmek çok güzel bir duygu.  Bunların devamının gelmesini çok istiyoruz. Takım olarak çok iyi kenetlendik. Kazandığımız maçlarda gol atmak daha farklı bir duygu. Bunun için daha çok çalışıp, elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.