Öğretmenlere Karadeniz gezisi

Öğretmenlere Karadeniz gezisi

Akademik Kaliteyi İyileştirme Projesi (AKİP) kapsamında yıl boyunca öğrencilere gönüllü olarak destek veren öğretmenler Karatay Belediyesi tarafından Karadeniz gezisine götürüldü.

Karatay Belediyesi; Karatay Kaymakamlığı ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile Ortaöğretim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin akademik başarısını arttırmak ve Karatay’da eğitim seviyesini yükseltmek amacıyla başlatılan Akademik Kaliteyi İyileştirme Projesi (AKİP) kapsamında yıl boyu öğrencilere destek veren öğretmenlere yönelik bir gezi düzenledi. Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen Doğu Karadeniz Kültür Gezisi; Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav, Akademik Kaliteyi İyileştirme Projesine desten veren öğretmenlerin ve yine projeye destek veren Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

"KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİMİZİ İL DIŞINA TAŞIYORUZ"

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; yaptığı açıklamada yıl boyunca Akademik Kaliteyi İyileştirme Projesinde büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen Karadeniz gezisi düzenlediklerini söyleyerek; Belediye olarak bu tür kültürel etkinliklere önem verdiklerini kaydetti. Türkiye'nin tarihi ve kültürel zenginliklerinin görülmesinin önemine değinen Başkan Mehmet Hançerli; "Bir haftanın belki de bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden atan eğitimcilerimizin çocuklarımıza daha faydalı olacağını düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

"ÖĞRETMENLERİMİZİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ"

'Yarınlarımız olan çocuklarımızı eğitip, işleyip, şekillendirerek ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceğinin inşası için uğraş veren öğretmenlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz' diyen Başkan Mehmet Hançerli; "bir yıl boyunca Akademik Kaliteyi İyileştirme projemizde bizlerden desteğini esirgemeyen Karatay Kaymakamlığımıza, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılında da öğrencilerimizin geleceğini şekillendirecek çalışmalar noktasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile işbirliğimiz devam edecek" dedi.

KARATAY BELEDİYESİ EĞİTİMDE LOKOMOTİF GÖREVİ GÖRÜYOR

Doğu Karadeniz Gezisinde; Karatay Akademik Kaliteyi İyileştirme Projesi (AKİP) kapsamında Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav ve  kurslarda görev alan öğretmenler Doğu Karadeniz gezisinde son olarak Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ü ziyaret etti. Büyükmanav gerçekleştirilen ziyarette misafirperverliklerinden dolayı Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve ekibine teşekkür etti.

ÖĞRETMENLERDEN BAŞKAN HANÇERLİ'YE TEŞEKKÜR

Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav, Karatay Belediyesi’nin eğitimde lokomotif görevi gördüğünü belirterek Karatay Belediyesi’nin eğitim dünyasına yeni bir soluk getirdiğini söyledi. Büyükmanav; eğitime desteklerinden dolayı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye teşekkür etti.

Karadeniz gezisi kapsamında Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Amasya ve Çorum illerini gezen öğretmenler Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye teşekkür ederken geziden çok memnun kaldıklarını ifade etti.

Etiketler :