Öğretmenlere indirim kampanyası 24 Kasım'da başlıyor

Öğretmenlere indirim kampanyası 24 Kasım'da başlıyor

Devletin öncülüğünde gerçekleştirilen iş birliğiyle, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftasında öğretmenlere özel bir dizi avantaj ve indirim sunulacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftasında öğretmenlere yönelik çeşitli etkinlik ve kampanyalar düzenleyerek, ilgili kamu kurumları ve özel kuruluşlarla iş birliği yapma kararı aldı.

Bu kapsamda, öğretmenlere özel olarak hazırlanan avantajlar arasında devlet tiyatrolarından ücretsiz bilet alımı ve demiryolu yolculuklarında indirim bulunuyor.

Öğretmenlere tren biletleri yüzde 50 indirimli

Devlet Demiryolları, 24-30 Kasım tarihleri arasında Yüksek Hızlı Tren ve ana hat trenlerinde görev yapan Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel okullarda çalışan öğretmenlere ile yükseköğretim kurumlarında görev yapan akademisyenlere özel olarak yüzde 50 indirim uygulayacak.

PTT Kargo'da yüzde 20 indirim

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü ise öğretmenlere özel olarak kurye ve posta kargo gönderimlerinde 25 Kasım'a kadar yüzde 20 indirim sağlayacak.

Devlet tiyatrolarından ücretsiz bilet

Öğretmenler, 24 Kasım'da Devlet Tiyatroları'ndan alacakları 4 ücretsiz bilet ile kültür sanat etkinliklerine ücretsiz katılma fırsatı elde edecek.

Diyanet'ten yüzde 40 indirimli kitap

Diyanet İşleri Başkanlığı da Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere yönelik bir kampanya düzenleyerek, 23-26 Kasım tarihleri arasında internet üzerinden yapılan kitap alımlarında yüzde 40 indirim sağlayacak. Bu kampanya ile öğretmenler, uygun fiyatlarla geniş bir kitap yelpazesine erişim sağlama imkanına kavuşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum