Öğrencilerin hayallerini gerçek yapan proje

Öğrencilerin hayallerini gerçek yapan proje

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de 15 Temmuz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, "Küçük Hayaller, Büyük Mutluluklar Projesi" ile gönüllere dokunuyor.Okulun Kimya...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de 15 Temmuz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, "Küçük Hayaller, Büyük Mutluluklar Projesi" ile gönüllere dokunuyor.

Okulun Kimya öğretmeni Şadiye Demir İpek ve 10. sınıf öğrencisi Buse Sevinç ile Ayten Karacailhan tarafından başlatılan proje ile öğrencilerin hayelleri gerçekleştirilmeye çalışılıyor.

Hayata geçirilen proje kapsamında küçük, masum, ancak gerçekleşmemiş hayaller seçilerek ummadıkları bir anda yerine getiriliyor.

Okul Müdürü Meral Karazöhreoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu ana kadar farklı zamanlarda birçok öğrencinin hayalinin gerçekleştiğini ve bu projenin yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

Proje ile birçok gönüle dokunarak mutluluklarına ortak olduklarını ifade eden Karazöhreoğlu, projeyi devam ettirerek, mutluluğu arttıramayı düşündüklerini kaydetti.

Hayali gerçekleştirilen öğrençilerden Eda Nur Yalçın da "Hayalimi dile getirdiğimde gerçekleşeceğini hiç düşünmemiştim. Hediyemi verdiklerinde çok sevindim." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :