Öğrencilere mont ve bot yardımı

Öğrencilere mont ve bot yardımı

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Hayat Ağacı Derneği, merkezde ihtiyaç sahibi bazı öğrencilere dağıtılmak üzere mont ve botları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Hayat Ağacı Derneği, merkezde ihtiyaç sahibi bazı öğrencilere dağıtılmak üzere mont ve botları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bazı okullardan gelen mont ve ayakkabı ihtiyacını karşılamak amacıyla, Hayat Ağacı Derneğinden destek istedi.

Öğrenci listesine göre talebi değerlendiren Hayat Ağacı Derneği, 10-15 yaş arası kız ve erkek çocuk için 60 adet mont ve 60 adet bot hazırladı.

Hazırlanan yardım malzemeleri Hayat Ağacı Derneğinde, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Şube Müdürü Mehmet Başcil teslim edildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gelen talebi kısa sürede değerlendirip çocukların ihtiyacı olan mont ve botların hazırlandığını belirterek, bunların daha önceden belirlenen öğrenci listesine göre okullarda dağıtılacağını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, maddi durumu iyi olmayan öğrencileri rencide etmeden mont ve kaban ihtiyacını karşılamak için Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hayat Ağacı Derneğinden talepte bulunduklarını belirterek, bunları okul idarecileri vasıtası ile öğrencilere dağıtacaklarını ifade etti.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :