Öğrencilere Kur’an-ı Kerim dağıtıldı

Öğrencilere Kur’an-ı Kerim dağıtıldı

Öğrencilere Kur’an-ı Kerim dağıtıldı...

Diyanet İşleri Başkanlığı 2014 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen faaliyetler kapsamında Başkanlık ve Konya İl Müftülüğü organizasyonu kapsamında Kredi Yurtları Bölge Müdürlüğüne bağlı Şemsi Tebrizi Kız Öğrenci Yurdu ile Alaaddin Erkek Öğrenci Yurdunda kalan üniversiteli öğrencilere "Camii ve Gençlik" konulu konferans düzenlendi.

Erkek ve kız öğrenci yurtlarında gerçekleşen konferans programına Diyanet İşleri Başkanlığı Din hizmetleri Genel Müdürlüğünü temsilen Din hizmetleri Uzmanı Hasan Küçük, İl Müftü Yardımcısı Dr. Hamza Küçük, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer, Din Hizmetleri Eğitim Şube Müdürü Adem Bahçıvan, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Kadriye Erdem, Meram İlçe Vaizleri Hatice Meryem Toksöz ile Emine Yakar katıldı.

Konferans sonrasında "Cami ve Gençlik" teması çerçevesinde öğrencilerin Diyanet İşleri Başkanlığından beklentileri ve önerileri dinlenerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Yoğun ilgi gören program sonrasında öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığını Kur'an-ı Kerim Meali ve İslam İlmihali dağıtıldı.