Öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımı

Öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımı

SİVAS (AA) - Sivaslı hayırsever iş adamı, ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi ve kırtasiye ile köy okullarına temizlik malzemesi yardımında bulundu. Milli...

SİVAS (AA) - Sivaslı hayırsever iş adamı, ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi ve kırtasiye ile köy okullarına temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul’da yaşayan Sivaslı hayırsever iş adamı Selamet Ağaoğulları, merkeze bağlı köylerde eğitim gören öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımı yaptı.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’u ziyaret eden hayırsever iş adamı Ağaoğulları, yardım çalışması hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Altınsoy, memleketi Sivas’ı unutmayarak ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi ve kırtasiye, köy okullarına ise temizlik malzemesi desteği sağlayan hayırsever iş adamı Ağaoğulları’na teşekkür etti.

Altınsoy, giysi ve kırtasiye yardımlarının merkeze bağlı Sarıdemir, Söğütçük, Çallı, Kayadibi, Güney ve Ayli köylerinde eğitim gören 120 ihtiyaç sahibi öğrenciye teslim edileceğini, bununla birlikte hazırlanan temizlik malzemesi paketlerinin hayırsever tarafından köy okullarına ulaştırılarak dağıtımının yapılacağını belirtti.

Çallı köyünden gelen bir gurup öğrenciye ise giysi ve kırtasiye yardımları Milli Eğitim Müdürlüğü'nde verildi.

Ziyarette, Milli Eğitim Şube Müdürü Ayhan Bülbül de hazır bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :