Öğrencilerden Mehmetçik'e anlamlı destek

Öğrencilerden Mehmetçik'e anlamlı destek

Malatya'nın Darende ilçesinde öğrencilerin hazırladığı yöresel yiyecek ve mektuplar, terörle mücadelenin yoğun şekilde sürdürüldüğü Bingöl'ün Genç İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan Mehmetçik'e ulaştırıldı- Öğrencilerin hediyelerini alan askerler, o

MALATYA (AA) - Malatya'nın Darende ilçesinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin hazırladığı yöresel yiyecek ve mektuplar, terörle mücadelenin yoğun şekilde sürdürüldüğü Bingöl'ün Genç İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yürüten askerlere ulaştırıldı.

İlçenin kırsalında bulunan Balaban İlk ve Ortaokulu öğrencileri, terörle mücadele yürüten güvenlik güçlerine moral amacıyla mektup yazarak, yöresel yiyecekler ve kayısı çeşitleri hazırladı.

Okullar tatile girmeden önce başlatılan etkinlik kapsamında öğrenciler tarafından evlerinden getirilerek paketlenen yöresel kayısı çeşitleri ve gıdalar, İlçe Jandarma Komutanlığı yetkililerine teslim edildi.

Buradan kargoyla Genç İlçe Jandarma Komutanlığına ulaştırılan yemek ve mektuplar, kışlada görev yapan askerlere dağıtıldı.

Öğrencilerin anlamlı hediyelerini alan askerler, okulun adının yazılı olduğu pankartı açıp, öğrencilere ve okullara teşekkür etti.

Balaban ilkokulu Müdürü Mustafa Altındemir, gazetecilere açıklamasında, terörle mücadelede büyük bir kahramanlık sergileyen güvenlik güçlerine minnettar olduklarını söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :