Öğrencilerden Mehmetçiğe mektup

Öğrencilerden Mehmetçiğe mektup

SİVAS (AA) - Ulaş'ta, Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na...

SİVAS (AA) - Ulaş'ta, Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için mektup yazdı.

Okul Müdürü Ramazan Baker, AA muhabirine yaptığı açıklamada Türkiye'nin dört bir yanından öğrencilerin gönderdiği mektupların, askerlere güç verdiğini söyledi.

Yazılan mektupları, tek tek okuyup incelediklerini aktaran Baker, "Minik kalplerden taşan sevgi seli, bizleri çok duygulandırdı. Öğrencilerimizle gurur duyduk. Onlar yazmış oldukları mektuplarla gösterdiler ki kendileri küçük, mesafeler uzak olsa da tüm kalpleriyle Mehmetçiğimizin yanındalar. Dün olduğu gibi bugün de, bugün olduğu gibi yarın da bileğimizi kimse bükemeyecek." diye konuştu.

Öğrencilerden Mevlüt Gürsoy da "Allah asker ağabeylerimizi muzaffer eylesin, sağ salim ülkemize ve sevdiklerine kavuştursun. Onları çok seviyoruz." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :