Öğrencilerden çevre temizliği

Öğrencilerden çevre temizliği

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Hisarbey Köyü Ortaokulu öğrencileri, doğaya sahip çıkmak amacıyla yol kenarları ve mesireliklerde temizlik çalışması yaptı....

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Hisarbey Köyü Ortaokulu öğrencileri, doğaya sahip çıkmak amacıyla yol kenarları ve mesireliklerde temizlik çalışması yaptı.

Hisarbey Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, çevre temizliğine katkı sağlamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla, Yayla yolu ve mesireliklerdeki çöpleri topladı.

Okul Müdürü Muhammet Hasan Öztürk, çevresel sorunların bir kesimin, bir gurubun, bir kurumun sorunu olmadığını, toplumda yaşayan her bireyin sorunu olduğunu söyledi.

Öğrencilere çevre bilincini aşılamak ve çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çevre temizliği yaptıklarını anlatan Öztürk, "Daha yeşil, daha temiz, daha yaşanılabilir bir doğanın gelecek nesillere daha sağlıklı bir şekilde aktarılması için bütün insanların çevre temizliği konusunda duyarlı olması gerekir. Yaptığımız çalışmalara katılan bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :