Öğrenci-Ordu elele, Mehmetçiğe tam destek

Öğrenci-Ordu elele, Mehmetçiğe tam destek

Hocacihan Hüseyin Yıldık İlkokulu, öğrenci, öğretmen ve okul yönetimi, Afrin’de yiğitçe mücadele eden Mehmetçiğe tam destek oldular

Hocacihan Hüseyin Yıldık İlkokulu, öğrenci, öğretmen ve okul yönetimi, Afrin’de yiğitçe mücadele eden Mehmetçiğe tam destek olmak adına önce okulda maddi yardım kampanyası, ardından ise okulda yaptıkları çeşitli etkinlikler ile Türk Ordusu ve askerine tam destek verdiler. 670 öğrencisiyle eğitim-öğretimini sürdüren Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulunda Afrin Harekâtına destek adına okulda çeşitli etkinlikler organize edildi. “Öğrenci- Ordu Elele” sloganıyla okul bahçesinde organize edilen etkinlik İmam Hatip Mustafa Taşkın’ın okuduğu Kuran-I Kerim Tilaveti ve Şehitler için okutulan hatim duası ile başladı.

ogrenci-ordu-elele,-mehmetcige-tam-destek-(1).jpg

Okul müdürü Durali Göğüş yaptığı açılış konuşmasında şu sözlere yer verdi. “ Yüce Türk milleti ve mazlumlar adına Afrin harekâtını başlatan Türk ordusuna destek vermek adına okulumuzda bu etkinliği düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlk etkinliğimiz öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla maddi yardım kampanyası başlattık ve toplanan yardımı şehit yakınlarına göndereceğiz.. Emeği geçenlere okulum adına teşekkür ediyorum.

ogrenci-ordu-elele,-mehmetcige-tam-destek-(4).jpg

Okul olarak Türk ordusunun her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.”dedi. Okul müdürünün açılış konuşmasının ardından, 1. sınıf öğrencileri AFRİN yazısını okul bahçesi içerisinde oluştururken, 2 ve 3. sınıf öğrencileri ise AFRİN yazısının çerçevesini oluşturdu, 4 sınıf öğrencileri ise bayrak tutarak güzel bir görsel ortaya çıkarttılar.

ogrenci-ordu-elele,-mehmetcige-tam-destek-(3).jpg

Programda son olarak asker elbiseli öğrenciler ise komando yemini ve marşını hep birlikte okudular. Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulunda başlatılan maddi yardım kampanyasında toplanan 3 bin TL, şehit yakınlarına ulaştırılmak üzere gönderildi. 

ogrenci-ordu-elele,-mehmetcige-tam-destek-(2).jpg