Öfkeli şahıs istediği yerde inemedi diye otobüsü kurşunladı

Öfkeli şahıs istediği yerde inemedi diye otobüsü kurşunladı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Emek Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, bir şahıs otobüsten durak dışı inmek isteyince çıkan anlaşmazlık sonucunda, bir sonraki durakta otobüsü kurşunlayarak kaçtı.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde Emek Mahallesi'nde bugün yaşanan olayda, bir yolcu otobüsü seyir halindeyken ilginç bir olay meydana geldi. Otobüsten durak dışı inmek isteyen bir şahıs, şoförün ret cevabı üzerine sinirlendi. Olayın yaşandığı durakta inen şahıs, bir sonraki durakta otobüsü durdurarak ateş etti.

Şahsın açtığı ateş sonucunda can kaybı yaşanmazken, otobüs maddi hasar aldı. Olay yerine çağrılan güvenlik güçleri, şahsın kaçmasına engel olamadı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, otobüs şoförü ve yolcular ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Şehir genelinde endişe yaratan bu olay, güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesi gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi. Olayın ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü, şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.