Odunpazarı Belediyesi'nden mayıs ayı kültür sanat etkinlikleri

Odunpazarı Belediyesi'nden mayıs ayı kültür sanat etkinlikleri

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlediği kültür sanat etkinlikleri, mayıs ayında sanatseverlerle...

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlediği kültür sanat etkinlikleri, mayıs ayında sanatseverlerle buluşuyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Yunus Emre ve Hasan Polatkan Kültür Merkezi salonlarında gerçekleştirilecek etkinlikler içerisinde film gösterimleri, konserler ve sergilerin yer alacağı bildirildi.

Açıklamada ayrıca, gösterimi devam eden "Yeni Ahit" filminin yanı sıra, mayıs ayı boyunca birçok filmin de sinemaseverlerle buluşmaya devam edeceğini söyleyen yetkililer, "Kar Korsanları", "Toz Bezi", "Saul'un Oğlu", "Yemekteydik ve Karar Verdim" isimli filmlerin Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde izleyiciye sunulacağı belirtildi.

Çocuk sinema gösterimleri içinde çalışmalar yapıldığını belirten yetkililer, "Minik Kuş" ve "Sevimli Tilki" adlı çocuk filmlerinin de gösterime gireceğini ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :