Obruk Köyleri Futbol Turnuvası sona erdi

Obruk Köyleri Futbol Turnuvası sona erdi

Obruk Köyleri Dayanışma Derneği tarafından düzenlediği ve moral motivasyonlarını yükseltmek amacı ile sosyal aktivite olarak kabul edilen, 'Geleneksel Obruklular Futbol Turnuvası' sona erdi.

 Şehit Muammer Samur stadında oynana final maçına AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Süper lığ Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Dernek Başkanı Mustafa Sırrı Demirel ve çok sayıda davetli katıldı.

ŞAMPİYON AGSAKLISPOR

Final Maçında Rakibi Obrukspor’u 3-2 mağlup eden Agsaklıspor kazandı. Turnuvada dereceye giren takımlara Kupa ve Madalya ile ödüllendirildi. Takım oyuncularına madalyaları ise programa katılan protokol üyeleri tarafından verildi.

DEMİREL: ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Obruk Köyleri Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Sırrı Demirel, turnuvayı, köylerimize yönelik sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediklerini söyledi. Geçen yıl ilkini düzenledikleri turnuvadan olumlu tepkiler aldıklarını ve bu yıl da devam ettirdiklerini kaydeden Demirel "Köylülerimizin birlik beraberliklerine iyi geldiğini düşündüğümüz bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecek" dedi. Demirel, katılımcılara teşekkür etti.

obruklular--(2).jpg