Obama’nın danışmanı Konya’da

Obama’nın danışmanı Konya’da

ABD Başkanı Barack Obama’nın ‘Türk Danışmanı’ olarak bilinen Riccon İlhan Doğan Konya’da özel bir eğitim programına katıldı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nin yöneticilerine yönelik başlattığı ‘Eğiticilerin Eğitimi’  seminerlerinin bu seferki konuğu Riccon Tekniği’nin Dünyaca Ünlü İsmi ‘Riccon İlhan’ lakablı İlhan Doğan oldu.

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Müdür ve Müdür Yardımcılarının katılımıyla Riccon tekniği ile ilgili düzenlenen eğitim semineri Dekanlık Morfoloji binasında gerçekleştirdi.

2 gün süren eğitim seminerinde “Düşünce Okuma Teknikleri, İletişim, Beden Dili konularına değinen İlhan Doğan, özel ve farklı sunumuyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Müdür ve Müdür Yardımcılarına keyifli anlar yaşattı. Doğan, uygulamalı gerçekleştirdiği eğitimde beden dili kullanımının ne kadar önemli olduğu vurgulayarak günlük hayatımızda gözümüzden kaçan detayları paylaştı. Seminerin ilk bölümünde Etkili İletişim, Beden Dili ve Sözsüz İletişim, ikinci bölümünde ise Düşünce Okuma Teknikleri ve Kişisel Motivasyon üzerine eğitim veren, ünlü eğitmen (Riccon) İlhan Doğan’ na program sonunda hastane baş müdürü Mustafa Sabri Ak tarafından plaket takdim edildi.

dsc03196.jpg