Obama çifti kitaplarının yayın hakkı için imza attı

Obama çifti kitaplarının yayın hakkı için imza attı

ABD'nin önceki Başkanı Barack Obama ile eşi Michelle Obama'nın kitaplarının yayın haklarını Penguin Random House yayınevi kazandı

WASHINGTON (AA) - Eski ABD Başkanı Barack Obama ile eşi Michelle Obama'nın kitaplarının yayın haklarını Penguin Random House yayınevinin kazandığı bildirildi.

Obama çiftinin kitaplarının yayın haklarıyla ilgili anlaşma duyurusunu Penguin Random House yayınevi yaptı. Anlaşmanın detayları açıklanmasa da Obama çiftinin söz konusu yayınlar için on milyonlarca dolar kazanacağı belirtildi.

Yayınevinin CEO'su Markus Dohle, daha önce de aynı yayınevi grubu çatısı altında kitapları basılan Obama ile çalışmaya devam etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Eski Başkan Obama ile eşinin özellikle Beyaz Saray'da 2009-2016 yıllarında geçirdikleri dönemde yaşadıkları tecrübeleri aktaracakları kitaplara imza atmaları bekleniyor.

ABD'nin 44. Başkanı Obama'nın daha önce Babamdan Hayaller (Dreams from My Father) ve Umudun Cesareti (The Audacity of Hope) adlı kitapları yayımlanmıştı.

Obama, 8 Kasım 2016'da yapılan başkanlık seçimlerini kazanan Donald Trump'a 20 Ocak tarihinde başkanlık görevini devretmişti.

Penguin ile Random House yayınevlerinin birleşmesiyle 2013'te ortaya çıkan yayınevi Penguin Random House'un 10 binden fazla çalışanı bulunuyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :