O dizide Sibel neden öldü?

O dizide Sibel neden öldü?

Şeref Meselesi 21. son bölüm ile gündeme oturdu. Yasemin Allen'ın canlandırdığı Sibel karakterinin ani ölümü herkesi şok etti. Peki Sibel neden öldü? İşte Şeref Meselesi son bölüm ile ilgili izleyemedikleriniz ve son gelişmeler..

Şeref Meselesi dizisinde Sibel karakterini canlandıran Yasemin Allen, önceki akşam sürpriz şekilde diziye veda etti. Daha önce kokusu gelmeden, paldır küldür gerçekleşen bu ölüm, kafalarda soru işaretleri bıraktı.İddialara göre Allen, ana karakter olarak yola çıkan, ancak giderek yan role dönüşen karakterinden rahatsız oldu. Üzerine oyunculuğuyla ilgili eleştiriler de gelince ‘vaktinden önce ölmeyi’ kendisi istedi. Allen’in diziden ayrılması hayranlarını kızdırdı. “Yasemin için kötü oyuncu diyenlere son oyunculuğu kapak olsun! Sayın (!) senaristlerimiz, Kerem ile Yasemin. Böyle bir uyumu bir daha zor bulursunuz” yorumları yapıldı.

TERS KÖŞE YAPTIK: Yasemin Allen ise iddiaları yalanlayarak “Senaryonun orijinali gereği ayrıldım. Türkiye’de bir başrolün sezon sona ermeden ölmesi olağan dışı, biz orijinal senaryo gereği 12. bölümde ölen bir karakteri 21. bölüme kadar taşıdık. Bu yüzden beklenmedik, çok ters köşe bir gündeme imza attık” dedi.

Son bölümde neler oldu?

Nihat’ın kardeşi Seyhan’ın birden bire ortaya çıkması Yiğit’in hiç hoşuna gitmez. Üstelik Seyhan’ın bu karanlık dünyada ne kadar acımazsız olduğuyla ilgili de ünü vardır. Seyhan, Yiğit’i abisinden kalan işleri kendisine devretmezse sevdiklerine zarar vermekle tehdit eder. Kübra hayatına Emir’le devam etme kararı alır. Emir de sonunda Kübra’nın tercihinden emindir artık. Kübra’nın kendisi ile beraber gideceğini sanan Yiğit ise aldığı cevaba hazır değildir. Diğer yandan Sibel’in hamilelik yalanı gerçeğe dönüşür. Genç kız Yiğit’in bebeğine hamiledir. Hiç beklemediği bir anda yeniden baba olacağını öğrenen Yiğit, ne yapacağını bilemez. Seyhan da boş durmaz Yiğit’in yakınları etrafında dolanır. Sibel’in hamile olmasından faydalanan Seyhan, bu kozu iyi değerlendirir. Seyhan ve Yiğit buluşmasına Emir ve polisler dahil olunca işler kontrolden çıkar ve silahlar konuşur. Sibel, Yiğit’i korumak için kendini kurşunların önüne atar.

YASEMİN ALLEN KİMDİR?

Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989'da, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak Londra, Birleşik Krallık'ta doğdu. Kaan adında bir erkek kardeşi vardır.  Üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi. İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra on bir yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya yerleşti. Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti. Queensland Üniversitesi'nin sinema televizyon bölümünden burs kazandı. On sekiz yaşında Türkiye'ye dönüp Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Allen, 2008'de L'Oréal'in yeni yüz yarışmasında finalist oldu. Aynı yıl annesinin de yer aldığı Elif dizisinde başrol oynadı. 2010'da Kavak Yelleri dizisinde Elena, Yerden Yüksek dizisinde ise Juliette karakterlerini canlandırdı. 2011'de Hayat Devam Ediyor dizisinde Pelin Akça rolünü üstlendi. 2013'te "Merhamet" dizisinde Irmak Tunalı karakterini canlandırdı. Aynı yıl N11.com adlı alışveriş sitesinin reklam yüzü oldu.

Allen, Özcan Deniz'in yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Su ve Ateş filminde canlandırdığı Yağmur karakteriyle sinemaya adım attı. 2014'te Defne Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katıldı.