Nüfus müdürleri Ereğli’de toplandı

Nüfus müdürleri Ereğli’de toplandı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Konya İl Nüfus Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 31 ilçe nüfus müdürünün katılımı ile ilçede gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısına katılan müdürleri selamlayan Başkan Özgüven, "Sizleri Ereğli'mizde görmekten mutluluk duyduk. Ereğli Konya'nın en büyük ilçesi konumundadır. 150 bin nüfusu, coğrafyası ile 36 ilden büyük bir ilçedir. Bir tarafı Eskişehir bir tarafı Niğde hudutlarına uzanan ve 400 kilometreyi aşan bir coğrafyaya sahip olan Konya, İstanbul'dan sonra Türkiye'nin en fazla nüfus ve ilçesine sahip olan ilidir. Ereğlimiz sütü, beyaz peyniri, siyah havucu, yarış atları ve tarımsal potansiyeli ile önemli bir ilçedir. Bu ilçede sizleri görmek ve ağırlamak bizleri mutlu etti" dedi.

Başkan Özgüven, kamu kurum ve kuruluşlarının vitrininin değişmeye başladığını da kaydederek, "İlçe Nüfus Müdürlüğünde güzel bir dizayn yapıldı. Kaliteli ve nitelikli hizmet anlayışı ortaya konuluyor" şeklinde konuştu.

Konya İl Nüfus Müdürü Ersan Ergen'de, Ereğli'de bulunmaktan mutlu olduklarını kaydederek, "Müdürlük olarak gerçekleştirdiğimiz toplantıları ilçelere yaymak istedik ve ilk olarak Ereğli'de yapmayı uygun gördük. Hem şehirleri tanımak hem de toplantılarımızı gerçekleştirmek için böyle proje yaptık. İstişare toplantılarımızı diğer ilçelerimizde de gerçekleştireceğiz. Gösterdiğiniz ilgi, alaka ve samimiyete teşekkür ediyorum" diye konuştu.