NN Hayat ve Emeklilik’'in "Hayat Ligi" devam ediyor

NN Hayat ve Emeklilik’'in "Hayat Ligi" devam ediyor

İSTANBUL (AA) - NN Hayat ve Emeklilik'in acentelerin daha başarılı satış yapmaya motive edilmesi ve eğitilmesi amacıyla başlattığı Hayat Ligi'nin ikinci...

İSTANBUL (AA) - NN Hayat ve Emeklilik'in acentelerin daha başarılı satış yapmaya motive edilmesi ve eğitilmesi amacıyla başlattığı Hayat Ligi'nin ikinci üç aylık dönemi başladı.

NN Hayat ve Emeklilik'ten yapılan açıklamaya göre, acentelerin daha başarılı satış yapmaya motive edilmesi ve eğitilmesi amacıyla başlatılan Hayat Ligi'nde ilk üç aylık dönem, eğitimler, yarışlar ve atölye çalışmalarıyla sona erdi.

Bu dönemi başarıyla tamamlayıp, ikinci üç aylık döneme geçmeye hak kazanan acenteler için ise 2 günlük bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğin ilk gününde acenteler, yelken eğitimi alırken katılımcılar da anı yönetme, takım ruhu, gözlem yapma, stratejik düşünme gibi birçok konuda kendilerini geliştirme imkanı buldu.

Katılımcılar, etkinliğin ikinci gününde ürün yönetimi departmanı tarafından düzenlenen atölye çalışmasına katıldı. Gelecek yıla ait ürün planlarının paylaşıldığı atölyenin ilk bölümünde, katılımcılar mevcut ürünlerle ilgili geri bildirimde bulunurken, gelecek dönemle ilgili beklentilerini paylaştı. Atölyenin ikinci bölümünde ise ekipler halinde yeni ürün fikirleri ve 2017 takvimi üzerinde çalışıldı.

Hayat Ligi'nin ikinci döneminde yarışacak acentelere yönelik, NN Akademi'nin farklı deneyimler kazandıran eğitimleri sürüyor. Hayat ligindeki acentelerin bir sonraki etkinliğine, acentelere sunulacak eğitim kataloğundan kendilerinin almayı isteyecekleri eğitimlerle devam edilecek.

NN Hayat ve Emeklilik'in, başarılı satışları artırmanın yanı sıra işin mutfağındaki acentelerden geri bildirim alarak hayat sigortası ürün ve hizmetlerini geliştirmeyi hedeflediği Hayat Ligi kapsamındaki etkinlikleri devam edecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :