Nilüfer Belediyesinden Bursaspor'a destek

Nilüfer Belediyesinden Bursaspor'a destek

Beşevler Mahallesi İzmir yolundaki 340 metrekarelik arazinin yeşil-beyazlı kulübe Bursastore mağazası yapılması için 25 yıllığına tahsis edilmesine ilişkin protokol imzalandı- Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey: "Bursaspor 3 milyonluk kentin çimentosu, birle

BURSA (AA) - Bursa'nın merkez Nilüfer Belediyesinin, Bursastore mağazası yapılması için yeşil-beyazlı kulübe 25 yıllığına tahsis ettiği 340 metrekarelik arazinin devriyle ilgili protokol, törenle imzalandı.

Nilüfer Belediyesinde gerçekleşen törende, Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, protokole birlikte imza attı.

Bozbey, burada yaptığı konuşmada, Beşevler Mahallesi İzmir yolundaki araziye Bursaspor Kulübünün 1 yıl içinde Bursastore mağaza binası yapacağını, proje çalışmalarının belediye tarafından yürütüleceğini söyledi.

Bursaspor'un kentin en önemli markası olduğunu ve kulübe kentin tüm dinamiklerinin katkı sağlaması gerektiğini ifade eden Bozbey, "Bursaspor 3 milyonluk kentin çimentosu, birleştirici gücüdür. Kenti yönetenlerin Bursaspor'a sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Bozbey, Özlüce Tesisleri'nin kendi sınırlarında olması nedeniyle Bursaspor ile önemli bağlarının bulunduğunu vurgulayarak, "Nilüfer Belediyesi önce Bursaspor'un dijital platformunu yaptı. Loca alıp önderlik yaptık. Basketbol takımına Barış Spor Salonu'nu tahsis ettik. İzmir yolunda 340 metrekarelik yeri tahsis ediyoruz. Bursaspor'a kalıcı gelir konusunda bir katkı sunmuş oluyoruz. Bursastore mağazaları Bursa'nın birçok yerinde olmalı. Başka kentlerde de olmalı." diye konuştu.

Lisanslı ürünlerin kulüpler için ciddi bir gelir kapısı olduğunu belirten Bozbey, tüm yeşil-beyazlı taraftarları Bursastore mağazalarından alışveriş yapmaya davet etti.


- "Mali ve sportif başarı aynı anda yürümeli"

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay da Nilüfer Belediyesinin her zaman kulübün ve camianın yanında olduğunu belirtti.

Bozbey'in çok iyi bir Bursasporlu olduğunu ifade eden Ay, "Başkanımız büyük Bursasporlu olduğunu katkılarıyla gösterdi. Bir kulübün başarısı, mali ve sportif başarı aynı anda yürümeli. Biri eksik olduğu takdirde o kulüp başarılı olamaz. Aynı başarıda giderse marka değeri de yükselir." değerlendirmesinde bulundu.


- "Hala stadın etrafında çakma formalar görüyorum"

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nın 280 milyon lira gelir getirecek bir yapı olduğunu anlatan Ay, şunları kaydetti:

"Ben Bursastore mağazalarındaki satışlardan memnun değilim. İstanbul kulüpleri 350 bin forma satarken biz 10 bin satıyoruz. İstanbul'da illegal formalar satılmazken hala stadın etrafında çakma formalar görüyorum. Özde taraftar bunlara müsaade etmemeli. Bursastore mağazalarını çoğaltmak istiyoruz. Ben de tekstilciyim. Gelecek yıl 3-4 koleksiyon hazırlayacağız. Ciroyu 2-3 kat arttırmak istiyoruz. Bunun için katkı bekliyoruz. Yeni mağazalarla ciromuzu katlayacağımıza inanıyorum."

Nilüfer Belediyesinden Bursaspor'a destek

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :