Niğde kapalı hayvan pazarı bayrama hazır

Niğde kapalı hayvan pazarı bayrama hazır

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi tarafından kapasitesi iki katına çıkarılan kapalı hayvan pazar yerinin pazartesi günü açılacağı bildirildi.Niğde Belediye...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi tarafından kapasitesi iki katına çıkarılan kapalı hayvan pazar yerinin pazartesi günü açılacağı bildirildi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı öncesinde hizmete girecek yeni hayvan pazarında, küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar için ayrı padoklar hazırlandığını kaydetti.

Akdoğan, Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, kapalı hayvan pazarının açılışı için tüm hazırlıkları tamamladığını belirterek, 4 yıl önce hizmete sunulan kapalı hayvan pazarının kapasitesinin 4 bin 380 metrekareden 8 bin 900 metrekareye çıkarıldığını, küçükbaş hayvan padokların da 4 bin 500, büyükbaş hayvan padokların da ise bin 150 hayvanın barınacak kapasiteye ulaştığını bildirdi.

Niğde Belediyesi Kapalı Hayvan Pazarı'nın 5 Eylül Pazartesi günü saat 11.00'de düzenlenecek törenle açılacağını kaydeden Akdoğan, " Kesim yerleri, araç parkları, diğer donatıları ile hem hayvan yetiştiricileri hem de alıcı vatandaşlarımız için konforlu hale getirdiğimiz hayvan pazarında, aynı zamanda büfe, mescit, lavabolar bulunmaktadır. Pazartesi günü genişletilmiş ve modernize edilmiş haliyle açılacak olan pazarın hayırlı olmasını diliyorum, vatandaşlarımızı açılışa davet ediyorum." ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :