Nicolas Cage bu filmi protesto etti! Bakın neden?

Nicolas Cage bu filmi protesto etti! Bakın neden?

Ünlü aktör şaşırttı: Filmimi izlemeyin! Nicolas Cage hangi filmi protesto ediyor? Nicolas Cage, The Dying of the Light filmini neden protesto etti? Filmin fragmanı var mı? Nicolas Cage "Benim filmime gitmeyin" dedi mi? The Dying of the Light filminin kon

Ünlü aktör şaşırttı: Filmimi izlemeyin! Nicolas Cage hangi filmi protesto ediyor? Nicolas Cage, The Dying of the Light filmini neden protesto  etti? Filmin fragmanı var mı? Nicolas Cage "Benim filmime gitmeyin" dedi mi? The Dying of the Light filminin konusu ne?

Dünyaca ünlü aktör Nicolas Cage kendi filmini protesto ederek ilginç bir kampanya başlattı. Nicolas Cage sinamaseverlerden yönetmenliğini ve senaryosunu Paul Schrader'in üstlendiği “The Dying of the Light” filminin izlenmemesini ve protesto edilmesini istedi. 

Ünlü Amerikalı aktör gerilim-dram türündeki bu filmin yapımcı şirketinin senaryodaki bazı bölümleri kendilerine danışmadan değiştirildiğini öne sürerek “Benim filmime gitmeyin” çağrısı yaptı. 

ANLAŞMA GEREĞİ KÖTÜ AÇIKLAMA YAPAMADI
Sanatçıların sözleşmede yer alan bir madde nedeniyle bu film hakkında sözlü olarak kötü açıklamalar yapamayacaklarını bilen Nicolas Cage, bu duruma da bir çare bularak arkadaşları ile birlikte üzerlerine siyah bir  tişört geçirip bunu sosyal medyada paylaştı. 

İŞTE FİLMİN FRAGMANI

Etiketler :