Nezaket Okulu Ayyıldız Kreşi öğrencilerinden yıl sonu etkinliği

Nezaket Okulu Ayyıldız Kreşi öğrencilerinden yıl sonu etkinliği

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu Ayyıldız Kreşi öğrencileri, yıl sonu etkinliği düzenledi.Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Saray...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu Ayyıldız Kreşi öğrencileri, yıl sonu etkinliği düzenledi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Saray Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte, yerel yönetimlerin en fazla üzerinde durması gereken konulardan birinin sosyal ve kültürel belediyecilik kapsamında eğitim hizmetleri olduğunu belirtti.

Pursaklar Belediyesinin 2004'ten beri eğitimde önemli projeler geliştirdiğini kaydeden Başkan Çetin, şu ifadeleri kullandı:

"Tebessüm şehrimizde Türkiye'nin en mükemmel projelerini sunmak için büyük özen gösterdik. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Amel defterimizin kapanmamasına vesile olacak en büyük kaynak iyi yetiştirilen yavrularımızdır. Çocuklarımızın iyi terbiye alması, vatana ve millete faydalı olan çocuklar yetiştirmek için gayret ediyoruz. Bu amaçla Dede Torun Evleri yaptık. Kuşakları buluşturduk. Ardından Nezaket Okulları yaptık. Yavrularımıza adab-ı muaşeret eğitimi vermek gerektiğini söyledik. Geleceğimizin teminatı olan bu yavrularımız yüzümün akı olacak inşallah. 65'e yakın kreş öğrencimizin mezuniyetini gerçekleştiriyoruz. Velilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize teşekkür ediyorum. Yavrularımızın yolu açık olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun."

Etkinlikte öğrenciler, Kafkas oyunu, mini tiyatro gösterisi, türkü ve şiir okumaları yaptı.

Asker kıyafeti giyen "Minik Mehmetçik Korosu", "Yaylalar" türküsünü okuyarak Türk bayrağı koreografisi yaptı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :