Fevzi Çakmak'ta görkemli tören

Fevzi Çakmak'ta görkemli tören

Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nun düzenlediği 1. Mareşal Fevzi Çakmak Spor Turnuvası, yapılan yıl sonu etkinlikleri ile sona ererken, madalya ve kupalar da sahiplerini buldu. Okul Müdürü Şahin, etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür etti.

26.3.2005 tarihinde başlayan ve Uçurtma Şenlikleri ile dün sona eren Spor Etkinliklerinde dereceye giren sporculara ödülleri verilirken, öğrencilerin hazırladıkları el emeği, göz nuru resim ve el işleri ise sergiyi gezen davetlileri büyüledi.

Etkinliklere katılanlara Yörük çadırında saç böreği ve geleneksel pilav ikram edilirken, mahalli sanatçıların canlı müzik ziyafeti de öğrencileri coşturdu.
Törene Meram Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Üstünel, TOBB Başkan Yardımcısı ve KTO Başkanı Hüseyin Üzülmez, Numune Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. A. Rıza Sarıbabıçcı, Meram Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Şaban Dişçi, bürokratlar ve öğretmenler ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Kupa, madalya töreni öncesi bir konuşma yapan Okul Müdürü Mehmet Şahin, Beden Eğitimi derslerini daha zevkli hale getirmek, öğrencilerin mevcut becerilerini ortaya çıkarmak ve spor camiasına kazandırmak için bu tür etkinliklere ağırlık vererek devam edeceklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Meram Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu ise kenarda kalmış bu okulun önemli bir görevi yerine getirdiğine değindi.
Daha sonra Futbol, Voleybol, Atletizm, Satranç, Uçurtma, Resim ve Slogan Yarışması'nda dereceye girenler ile Beden Eğitimi Öğretmenleri ve emeği geçenlere ödülleri verildi.

Dereceye giren ve ilk sırayı paylaşan sporcular şunlar: Küçük Bayanlar Satranç'ta Zeynep Özel, Yıldız Bayanlar'da Meryem Özel, Küçük Erkekler'de Fatih Yavaş, Yıldız Erkekler'de Yalçın Selek, Küçük Kızlar Atletizm'de Hilal Gökalp, Küçük Erkekler'de Ozan İşkey, Yıldız Kızlar'da Serap Sağlam, Yıldız Erkekler'de Yunus Emre Ekici, Resim ve Slogan'da Fatih Çelik, Uçurtma'da Halil Akbaba, Küçük Erkekler Futbol'da Şehit Pilot Ayfer Gök İÖO, Yıldız Erkekler Futbol'da 24 Kasım İÖO, Yıldız Kızlar Voleybol'da Atatürk İÖO, Yıldız Erkekler Voleybol'da Vakıfbank İÖO