İşte Fehmi Koru'nun yeni gazetesi!

İşte Fehmi Koru'nun yeni gazetesi!

Doğan grubu ile anlaştığı söyleniyordu. CNN Türk'te sessiz kalarak onaylamıştı ama son dakika çalımı ile bakın nereyle anlaştı.

Yeni Şafak'ın gece yarısı operasyonu ile işine son verdiği Fehmi Koru, ilk gözağrısına döndü. Koru, pazartesi gününden itibaren Zaman Gazetesi'nde yazmaya başlayacak. Ekrem Dumanlı transferi twitter'dan isim vermeden ilan etti. Fehmi Koru geçen hafta katıldığı CNN Türk'teki Medya Mahallesi programında Doğan grubu ile anlaştığı yönündeki Ayşenur Arslan'ın yorumunu sessiz kalarak doğrulamıştı. Koru'nun Radikal gazetesinde 10 gün içinde yazmaya başlayacağı söyleniyordu.

Doğan grubu gazeteleri içinde Fehmi Koru'nun gönlünde yatan aslan Radikal değil Hürriyet'ti... Amiral gemisi olmayınca Zaman'dan gelen yeni teklife evet dedi ve Doğan grubuna bir son dakika çalımı attı.

4 GÜN FEHMİ KORU 3 GÜN TAHA KIVANÇ

Zaman Gazetesi ile el sıkışan Fehmi Koru, pazartesi günüden itibaren yazmaya başlıyor. Haftanın 4 günü Fehmi Koru, 3 günü ise Taha Kıvanç olarak yazacak.

Fehmi Koru'ya ilk ciddi teklif Yeni Şafak'tan ayrıldıktan sonra Zaman'dan gelmişti. Zaman'ın gazetedeki maaş dengelerini bozmayı göze alarak çok iyi bir rakam önerdiği söylenmişti. Ancak görüşmeler bir süreliğine donmuş o arada da Fehmi Koru Doğan grubu ile flört etmeye başlamıştı. Geçen hafa CNN Türk ekranlarında görünüp anlaştığı iddialarını sessizce onaylayınca bu iş tamam denilmişti. Şimdi Doğan grubunun tavrı merak konusu..

EKREM DUMANLI TWİT ATTI

Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, yaptığı transferi twitter'dan duyurdu. Ancak kiminle el sıkıştığını açıklamadı. Attığı twitlarda "Bir değil iki yazar" diyerek ipuçu verdi. Gazeteciler.com da anlaşmanın ayrıntıları elde etti.

İşte Dumanlı'nın attığı twitler;

*Flash flash Flash! ;)) zaman bomba gibi bir yazar transferi yaptı;))
*Yakında reklamına başlayacağız
*Aslında bir değil iki yazar başlıyor.
*Zaten güçlü bir yazar kadromuz vardı. Bu saatten sonra daha süper olacak
*Açık söyleyin sevineceginiz bir yazar. Az önce aksatın el sıkıştık. İsmini su an söyleyemem